Jausmingoje „Tikslo link. Olimpas“ serijoje – įkvepianti J.Vainausko kalba, planas laimėti ir padėka už tėtį

Jausmingoje „Tikslo link. Olimpas“ serijoje – įkvepianti J.Vainausko kalba, planas laimėti ir padėka už tėtį

„Galbūt tai yra paskutinis mano tėčio gimtadienis, ir ačiū jums už tai, kad padovanojot jam šventę“, – po vienos iš pergalių Citadele Karaliaus Mindaugos taurės (KMT) turnyre žaidėjams dėkojo Jonas Vainauskas.

Palangos „Olimpas“ kelias KMT turnyre buvo vingiuotas: po pergalės – pralaimėjimas, po pralaimėjimo... griežta, bet įkvepianti J.Vainausko kalba vakarinėje treniruotėje, trenerių štabo paruoštas specialus rungtynių planas ir rungtynės, kurios parodė tikrąjį „Olimpo“ veidą.

„Jie suprato, kokie jie geri ir kad gali žaisti prieš tuos varžovus. Ir tai rodo komandos charakterį, rodo, kad jie sunkiai susitaiko su pralaimėjimais“, – kalbėjo J.Vainauskas. Ketvirtojoje „Tikslo link. Olimpas“ serijoje „Planas laimėti“ J.Vainausko emocijų paletė ypač ryški.

Tuo metu Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) sezono starte „Olimpas“ skynė pergales ir pralaimėjo tik kartą – vienu tašku „Telšiams“. Komandos treneris Sandis Buškevicas filme atskleidė, kodėl paskutinę akimirką pakeitė lemiamos atakos planą, nors tai galiausiai nepasiteisino...  

Serijoje žiūrovai taip pat išvys naująsias palaikymo komandos šokėjas, visiems puikiai žinomą TV komentatorių Vaidą Čeponį bei išgirs J.Vainausko mintis apie 7bet-NKL lygą.

„Olimpas“ yra Gedvydo ir Jono Vainauskų krepšinio projektas, savo gyvavimą pradėjęs NKL lygoje, tačiau neslepiantis ambicijų kilti. Seriale „Tikslo link. Olimpas“ atskleidžiama klubo virtuvė, Lietuvos krepšinio užkulisiai, J.Vainausko vadovavimai metodai ir filosofija, komandos augimas ir žygis titulų link.

Nkl Palangos „Olimpas“ krepšinis Palangos krepšinis „Tikslo link. Olimpas“ ketvirtoji serija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933