„Tikslo link. Olimpas“: legendinė Panemunės krepšinio aikštelė ir žaidėjas, nuo kurio „Olimpas“ prasidėjo

„Tikslo link. Olimpas“: legendinė Panemunės krepšinio aikštelė ir žaidėjas, nuo kurio „Olimpas“ prasidėjo

11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“ komplektacija. 

29-erių P.Danisevičius visą savo karjerą praleido Lietuvoje ir dar neragavo legionieriaus duonos. „Olimpo“ krepšininkas tikino dėl to niekad nesigailėjęs ir visada mėgavęsis žaidimu Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).   

Šalia Panemunės šilo, Kaune, užaugęs P.Danisevičius taip pat papasakojo apie legendinę krepšinio aikštelę, kurioje augo ne tik jis, bet ištisos krepšininkų kartos, įskaitant legendinius žalgiriečius.

Bei supažindino su augintine Ipa – mopsų veislės šuneliu, tikra socialinių tinklų pažiba. 

J.Vainauskas, „Olimpo“ prezidentas, pabrėžė, kad P.Danisevičius pateisino visus lūkesčius, nepaisant to, kad sezoną kiek sujaukė kojos trauma. Pasak J.Vainausko, tai žaidėjas, nuo kurio „Olimpo“ sėkmė Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finišo tiesiojoje priklauso labai daug.

NKL atkrintamąsias P.Danisevičius pradėjo rinkdamas po 18,5 taško ir atlikdamas po 3,8 rezultatyvaus perdavimo. Per pirmąsias ketverias rungtynes tritaškius „Olimpo“ kapitonas metė 51 proc. taiklumu (17/33), nors tolimi metimai laikomi jo Achilo kulnu.

Antrose ketvirtfinalio rungtynėse Joniškyje jis pataikė 6 tolimus metimus (6/7) – tiek tritaškių per rungtynes P.Danisevičius nebuvo nė karto įmetęs nei LKL, nei NKL lygoje. 

„Kai jis jaučiasi gerai – jo metimas būna visiškai kitoks. Jis skrieja ne iš riešo, o iš širdies. Tada jis negali pramesti. Ypatingai tada, kai jo metimai svarbūs komandai“, – sakė J.Vainauskas. 

Palangos „Olimpas“ yra Gedvydo ir Jono Vainauskų krepšinio projektas, savo gyvavimą pradėjęs NKL lygoje. Seriale „Tikslo link. Olimpas“ atskleidžiama klubo virtuvė, Lietuvos krepšinio užkulisiai, J.Vainausko vadovavimai metodai ir filosofija, komandos augimas ir žygis tikslų link.

„Tikslo link. Olimpas“ serijas kuria „Sporto Zona Media Group“ kūrybinė komanda (scenarijaus autorius ir režisierius Julius Bliūdžius, operatorius ir montažo režisierius Dmitrijus Radlinskas, kiti).

Nkl Palangos „Olimpas“ krepšinis Palangos krepšinis tiklalaidė Paulius Danisevičius serialas 11 serija „Tikslo link. Olimpas“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933