Trečioji „Tikslo link. Olimpas“ serija: susidūrimas su LKL klubu iššaukė emocijas rūbinėje

Trečioji „Tikslo link. Olimpas“ serija: susidūrimas su LKL klubu iššaukė emocijas rūbinėje

Pagaliau sezono startas! Trečiojoje dokumentinio serialo „Tikslo link. Olimpas“ serijoje „Kitas lygis“ Sandžio Buškevico treniruojami palangiškiai stoja prie starto linijos iškart dviejuose turnyruose –  Nacionalinėje krepšinio lygoje (7bet-NKL) bei Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele-KMT) turnyre. 

„Palangos „Olimpas“ yra bendraminčių komanda, siekianti vieno tikslo. Mes surinkome visus, kuriems kažkas kažkada nepavyko. Nepavyko kartą, du kartus ar visus dešimt. Bet jei jie visi žais kartu, padės vienas kitam – visa tai baigsis, visi tie neįvertinimai... Tiesiausias kelias į LKL šiems žaidėjams – yra padaryti tai kartu“, – prieš rungtynes su „Vyčiu-VDU“ sakė klubo prezidentas Jonas Vainauskas.

Po permainingų rungtynių Šakiuose „Olimpas“ namuose priėmė Kauno „Žalgirio“ dublerius, o šį mačą kartu su J.Vainausku stebėjo NKL prezidentas Šarūnas Kliokys. Lygos vadovas liko sužavėtas 37-erių Mariaus Runkausko pasirodymu. „Olimpo“ veteranas į jaunųjų žalgiriečių krepšį sumetė 24 taškus. „Kito lygio krepšininkas! Koks metimas, klasė!“, – M.Runkausko žaidimą vertino Š.Kliokys.

Kitas svetys Palangoje – „Šiaulių“ klubas iš LKL lentynos. Vardinį kelialapį į KMT turnyrą gavęs „Olimpas“ nepabūgo aukštesnėje lygoje žaidžiančių varžovų, tačiau pirmoji akistata su LKL komanda rūbinėje iššaukė skirtingas emocijas. „Tai yra normalu. Aš labai džiaugiuosi, kad žmonės rodo jausmus ir nelaiko savyje. Jie sugeba pratrūkti ašaromis, ir tai yra labai vyriška, stipru. Tai yra augimo ir brandos ženklas“, – situaciją vertino J.Vainauskas. 

Serijoje žiūrovai išvys ir išgirs rungtynių užkulisius, J.Vainausko mic'd up pokalbius su NKL ir LKL lygų vadovais bei taip pat rungtynes stebėjusiu tėčiu Gedvydu Vainausku, trenerių duodamus nurodymus, nesuvaidintas žaidėjų, trenerių bei klubo vadovo emocijas.

„Olimpas“ yra Gedvydo ir Jono Vainauskų krepšinio projektas, savo gyvavimą pradėjęs NKL lygoje, tačiau neslepiantis ambicijų kilti. Seriale „Tikslo link. Olimpas“ atskleidžiama klubo virtuvė, Lietuvos krepšinio užkulisiai, J.Vainausko vadovavimai metodai ir filosofija, komandos augimas ir žygis titulų link.

3 serija

Nkl Palangos „Olimpas“ krepšinis Palangos krepšinis „Tikslo link. Olimpas“ Trečioji serija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933