„Tikslo link. Olimpas“: J.Vainausko prisiminimai apie nesėkmingiausią karjeros etapą ir legendinio Juozuko aura

„Tikslo link. Olimpas“: J.Vainausko prisiminimai apie nesėkmingiausią karjeros etapą ir legendinio Juozuko aura

Antrojoje dokumentinio serialo „Tikslo link. Olimpas“ serijoje „Sugrįžimas“ – pasiruošimo sezonui pabaiga, Jono Vainausko prisiminimai apie nesėkmingiausią karjeros etapą Liepojoje ir dėmesys komandos masažuotojui Juozui Petkevičiui, legendiniam Juozukui. 

Ypatingos auros komandai atnešęs Juozukas lakoniškai papasakojo, kaip paliko „Wolves“ klubą ir atsidūrė Palangos „Olimpe“. Teipuodamas komandos lyderio Karolio Guščiko kojas, Juozukas prisiminė Arvydo Sabonio pėdų dydį ir kaip į Sabo batus sutalpindavo tris butelius.

Serija taip pat nukelia į pasiruošimo pradžią ir lietuviams nemalonias pasaulio čempionato rungtynes su Latvija, kurios džiaugsmo suteikė tik dviems komandos nariams – vyriausiajam treneriui Sandžiui Buškevicui ir fizinio rengimo trenerei Sabinei Eglei.

Tuo metu „Olimpo“ žaidėjai Lietuvai nesėkmingų rungtynių metu greitai rado kitų užsiėmimų...

Pasirengimo ciklą „Olimpas“ baigė rungtynėmis Liepojoje, kur anksčiau nesėkmingai darbavosi J.Vainauskas, „Olimpo“ prezidentas. 

„Tai vienintelė komanda per visus metus, su kuria man nepavyko pasiekti rezultato“, – pasakojo J.Vainauskas, pripažinęs, kad Liepojos nesėkmę išgyveno skaudžiai.

Serijoje žiūrovai taip pat išvys ir išgirs, kaip klubo vadovas bendrauja su žaidėjais, kaip treneriai ir krepšininkai reagavo į žinią, kad Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) pirmenybėse žaidžiantis „Olimpas“ varžysis su Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) klubais Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyre ir susipažins su komandos įžaidėju Šarūnu Valunta.

„Olimpas“ yra Gedvydo ir Jono Vainauskų krepšinio projektas, savo gyvavimą pradėjęs NKL lygoje, tačiau neslepiantis ambicijų kilti. Dokumentiniame seriale „Tikslo link. Olimpas“ atskleidžiama klubo virtuvė, Lietuvos krepšinio užkulisiai, charizmatiško J.Vainausko vadovavimai metodai ir filosofija, komandos augimas ir žygis titulų link.

Debiutinis sezonas Palangos „Olimpas“ dokumentinis serialas „Tikslo link. Olimpas“ 2 serija Sugrįžimas Jonas Vainauskas Juozas Petkevičius Juozukuas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933