Per Delfi TV – dokumentinis serialas apie debiutinį Palangos „Olimpo“ sezoną

Per Delfi TV – dokumentinis serialas apie debiutinį Palangos „Olimpo“ sezoną

Debiutinis Palangos „Olimpo“ sezonas gula į dokumentinį serialą „Tikslo link. Olimpas“, kurio pirmoji serija jau pasiekė Delfi TV žiūrovus. Į legendines pergales Vilniaus „Lietuvos rytą“ nuvedęs Jonas Vainauskas kartu su tėčiu Gedvydu praėjusią vasarą įsigijo šį pajūrio klubą ir Palangos, o tuo pačiu ir Lietuvos krepšinyje, atvertė naują lapą. Ši Vainauskų bei „Olimpo“ kelionė ir bus pasakojama seriale.

Serialą kuria „Sporto zonos“ komanda – scenarijaus autorius ir režisierius Julius Bliūdžius, operatorius ir montažo režisierius Dmitrijus Radlinskas, operatoriai Ervinas Mitkus bei Deividas Stankevičius bei prodiuseris Rimvydas Čekavičius.

„Olimpo“ kelias prasidėjo Nacionalinėje krepšinio lygoje (7bet-NKL), o ambicijos drąsios – laimėti ir kilti. Įsitvirtinti Lietuvos krepšinyje. Galbūt žengti į europinius turnyrus. Kartu su J.Vainausku „Olimpą“ viršūnių link ves kitos žinomos krepšinio asmenybės – lietuviškai laisvai kalbantis vyr. treneris Sandis Buškevics, kurį ir J.Vainauską sieja „Lietuvos ryto“ pergalės, trenerio pareigose debiutuojantis pajūrio krepšinio simbolis Renaldas Seibutis, žymusis masažuotojas Juozas Petkevičius-Juozukas, kiti. 

Dokumentiniame seriale „Tikslo link. Olimpas“ – klubo virtuvė, Lietuvos krepšinio užkulisiai, žaidėjų asmenybės, charizmatiško J. Vainausko vadovavimo metodai bei filosofija, komandos augimas. 

„Atrodytų, kad serialas apie NKL komandą – tik krepšinio gurmanams, tačiau Jono Vainausko asmenybės išskirtinumas bei užkulisiai, neapsiribojantys vaizdais iš rūbinės, tikime, patrauks daugelio krepšinio sirgalių dėmesį“, – sako J.Bliūdžius. 

Debiutinis sezonas Palangos „Olimpas“ dokumentinis serialas „Tikslo link. Olimpas“ 1 serija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933