„V16“ - orientacinis žaidimas automobiliais, skirtas Vasario 16 - osios, Lietuvos valstybės atkūrimo dienos paminėjimui. ??????
Kretingoje Lietuvos valstybės atkūrimo dieną minėsime įsitraukdami į nuotykių kupiną žaidimą, kuris leis susipažinti su įdomiais, unikaliais ir galbūt dar ne visų atrastais originaliais objektais esančiais mūsų rajone. ?? ??
Koks tai žaidimas❓
Viskas paprasčiau negu gali pasirodyti – tai orientacinis žaidimas automobiliais, važinėjant po Kretingos rajoną. ?️
Ko reikia norint žaisti šį žaidimą❓
Automobilio, telefono su interneto ryšiu, papildoma išorine baterija (kad neišsikrautų) bei kamera ir, žinoma, komandos su gera nuotaika, bei patogios ir šiltos aprangos. ? ?
Kas gali žaisti❓
Laukiame jaunų, vyresnių, šeimų ekipažų, kurie norėtų kelias valandas linksmai praleisti laiką Kretingos rajone ieškant objektų su istorija. Laukiame įmonių ar įstaigų komandų, kurios nori sustiprinti kolektyvo ryšį kartu praleisdami šią Lietuviai svarbios datos popietę. Laukiame visų, kurie nori Lietuvos valstybės atkūrimo dieną paminėti netradiciškai. ?‍?‍?‍??
Koks žaidimo principas❓
Visų pirma, norint žaisti - reikia užsiregistruoti. ? Vietų skaičius ribotas❗️ 2022 vasario 16 dieną visi dalyviai likus 15min iki starto į savo elektroninį paštą gaus galvosūkius, kuriuos išsprendus, bus aišku į kokį objektą reikia nuvykti ir kokį veiksmą atlikti. Atlikus veiksmus objekte, reikės nurodytu elektroniniu paštu organizatoriams nusiųsti savo komandos asmenukę prie objekto, kaip patvirtinimą apie apsilankymą objekte. Už kiekvieną įgyvendintą užduotį bus skirtas tam tikras taškų skaičius. ??
Kaip geriausia žaisti❓
Geriausia pabandyti išspręsti užduotis, tada susidėlioti savo komandos maršrutą, kad spėtumėte aplankyti kuo daugiau objektų ir surinkti kuo daugiau taškų iki finišo. Atminkite - viską lemia Jūsų sukurta strategija ir sudėliotas maršrutas, o NE greitis. Jūsų greitį mes kontroliuosime. Kaip? Tam, kad sužinotumėt, bus puiki proga perskaityti taisykles. ??
Kur startuos žaidimas❓
Savo starto vietą kiekviena komanda renkasi individualiai. Startuoti galima kur tik norite - starto laikas: 13:00. Duodame patarimą – geriausia startuoti Kretingos rajone. Plungės, Skuodo, Kauno ar Vilniaus rajonuose objektų mes neįtraukėme. ?
Kur finišas❓
Finišas 16:00 valandą Kretingos Rotušės aikštėje. Savo maršrutą turite susidėlioti taip, kad iki 16:00 val. spėtumėte grįžti į finišo vietą. Pavėlavę dalyviai gaus baudos taškų ⛔️ Nuo 16 val. vyks taškų skaičiavimas ir tam, kad dalyviai nenuobodžiautų, mes pasirūpinsime linksma muzika bei karšta sriuba. ??
Kas laimės žaidimą❓
Komanda, kuri bus surinkusi daugiausiai taškų. ???
Ar laimėtojai bus apdovanoti❓
Savaime suprantama, jog taip! Sekite naujienas, apie prizus paskelbsime netrukus. ??
Kilo papildomų klausimų❓
Paskaityk mūsų žaidimo detalias taisykles, kurios pridėtos registracijos formoje.
Kur užsiregistruoti❓
❗️ ❗️ ❗️ ŽAIDIMAS YRA NEMOKAMAS. Jokie mokesčiai netaikomi.
Žaidimą organizuoja Kretingos veiklių žmonių asociacija „Teisi ir šviesi Kretinga“.
Detalesnė informacija:
el.p.: [email protected]
FB: @TeiseSveise
Mob. Tel. Nr.: +37060779136