KOVO 12 - 17 D. VISI BILIETAI TIK PO 28 EUR. 

Gruodžio 14 dieną Palangos koncertų salė skendės žinomiausių Lietuviškų dainų jūroje. Kurias dovanas Ovidijus Vyšniauskas su scenos bendražygiais Gintaru Šulinsku, Daumantu Slipkum ir Martynu Lukoševičium.

„Išdalinau“, „Mažyte mano“, „Žvaigždė rūke“, „Saulė leidžias“, „Nidai“, „Mamai“ ir tai vos kelios dainos kurias žino turbūt kiekvienas Lietuviškos muzikos klausytojas. O nuskambėjus dainų pirmiems akordams susirinkusi publika jas pasitinka ovacijomis ir dainos skamba su nuostabiausiu publikos choru.

Ovidijus Vyšniauskas scenoje jau daugiau nei 40 metų, per tiek metų jis pats sukūrė įspūdingą kiekį dainų ne tik sau, bet ir žinomiems Lietuvos atlikėjams. Koncertų metu Ovidijus, kaip savo dainoje „Išdalinau“ išdalina visą save iki paskutinio lašo, ir žiūrovai tai vertina lankydamiesi koncertuose ir niekada nepaleidžia iš scenos be pakartojimų ir glėbių gėlių.

„Man Palanga yra nuostabus miestas, turintis tiek daug spalvų, tiek gražių prisiminimų. Vasaromis čia surengiu nemažai koncertų. Bet žiemą Palanga kitokia, tokia kuri man labiausiai patinka. Labai laukiu susitikimo šiame koncerte kuriame pažadu bus šilta, gera, jautru ir beprotiškai linksma“ – sakė Ovidijus Vyšniauskas.

_____________

Koncertai bus filmuojami ir fotografuojami, gali būti, kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.

Mažiau 

Svarbi informacija

Norint įsigyti daugiau nei 10 bilietų, prašome kreiptis [email protected]
Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: ~ 1 val. 30 min.
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus (neužimant atskiros sėdimos vietos.)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: nėra

Apie organizatorių

Mažoji bendrija JP events, Juridinis asmuo

V. Nagevičiaus g. 3, Vilnius, Lietuva
Įmonės kodas 305897418
PVM kodas LT100015704618
El. paštas: [email protected]
Telefono nr.: +37064188278

Platintojas veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas. Atsakomybę dėl įvykusio renginio ir jo kokybės prisiima Renginio Organizatorius. Dėl pinigų grąžinimo renginio nukėlimo ar atšaukimo atveju sprendimą priima organizatorius.