Apie renginį

Kovo 5 - 10 d. visi bilietai tik po 28 eur.

Bilietai: http://bit.ly/ElFuegoPalanga

Šventinį gruodžio 13 d. vakarą Palangos koncertų salę užpildys kokybiškos pop klasikos muzikos garsai. Grupė El Fuego kartu su Panevėžio muzikinio teatro orkestru padovanos užburiantį balsų, muzikos vakarą.

„Palanga žiemos metu yra jaukus ir užburiantis miestas, kuriame malonu koncertuoti. Nekantriai laukiame šio vakaro, kad orkestro muzika susipins su jūros melodijomis, Jūsų, žiūrovai, šypsenomis ir mūsų balsais. Tikime, kad kartu mums pavyks sukurti stebuklingą artėjančių švenčių nuotaiką“ – apie būsimą koncertą pasakojo grupės EL FUEGO vokalistai Paulius, Rokas ir Edgaras. 

Panevėžio muzikinio teatro orkestras (dirigentas Martynas Bražas) – profesionalų kolektyvas, vertinamas už savo universalumą ir platų kūrinių repertuarą. Orkestras neapsiriboja vien savo teatro scena, o savo profesionalumą demonstruoja ir populiariose koncertinėse programose, kuriose sėkmingai derina klasikinio muzikos bei populiariausių šlagerių melodijas. „Mes džiaugiamės, kad šiame koncerte pasirodysime su Panevėžio muzikinio teatro orkestru ir jo dirigentu Martynu Bražu. Simfoninio orkestro dalyvavimas sukurs ypatingą renginio atmosferą ir nepakartojamos pokyčius “ – Paulius Bagdonavičius.

Pasitikime gražiausias metų šventes kartu.

_____________

Koncertai bus filmuojami ir fotografuojami. Medžiaga gali būti naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.

Mažiau 

Svarbi informacija

Norint įsigyti daugiau nei 10 bilietų, prašome kreiptis [email protected]
Durys atidaromos: 19:00
Renginio trukmė: ~ 1 val. 30 min.
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus (neužimant atskiros sėdimos vietos)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: nėra

Apie organizatorių

Mažoji bendrija JP events, Juridinis asmuo

V. Nagevičiaus g. 3, Vilnius, Lietuva
Įmonės kodas 305897418
PVM kodas LT100015704618
El. paštas: [email protected]
Telefono nr.: +37064188278

Platintojas veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas. Atsakomybę dėl įvykusio renginio ir jo kokybės prisiima Renginio Organizatorius. Dėl pinigų grąžinimo renginio nukėlimo ar atšaukimo atveju sprendimą priima organizatorius.