Jurga: „Jurga + Aukso pieva“ | Palanga

Jurga kviečia į savo vasaros koncertą „Jurga + Aukso pieva“! Jau liepos 5 dieną pasirodyme vasaros renginių erdvėje Palangoje po atviru dangumi „Oldman Parkas“ skambės Jurgą išgarsinusios dainos iš jos debiutinio albumo „Aukso pieva“ ir naujausi albumo „Jurga“ kūriniai.

„Norisi po karantino prisiminti, kaip viskas prasidėjo ir kaip tai gali suskambėti dabar“, – šypsosi Jurga. „Esu tikra, kad nauja programa – emociškai stipriausia, į ją sudėjau tai, ką noriu pasakyti ir kas man svarbiausia šiuo metu, ir tai, ką jau patikrino laikas ir ką labiausiai iš mano kūrybos jaučia klausytojai!“

Jurga koncerte atliks naujai aranžuotas jos pirmojo albumo „Aukso pieva“ dainas, paruoštas pernai vykusiam 15-ajam debiutinio albumo gimtadieniui. Klausytojai išgirs tiek savo ypač mėgstamus hitus „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, tiek koncertuose jau daug metų negirdėtus kūrinius „Galbūt“, „Kai pamirši tu mane“ ir daugelį kitų.

Taip pat koncerte skambės ir pati šviežiausia dainininkės kūryba albumo „Jurga“. Atlikėja klausytojus nudžiugins savo naujausia kūryba ir energingomis, kūną ir mintis išjudinančiomis dainomis „Try Me“, „1:0 šviesa laimi“, „Žodžiai tarsi vanduo“, „Jausmų karuselė“.

________________

Bilietai brangs!

Bilietas negarantuoja sėdimos vietos, jų skaičius ribotas. Koncertas vyksta parkelyje, tad kviečiame nepasikuklinti ir, jei turite, su savimi pasiimti turistinę kėdutę ar pledą. 
 

Tai yra renginys, kuriame gali dalyvauti tik Galimybių pasą turintys žmonės, t.y. pasiskiepiję, šia liga persirgę arba gavę neigiamą tyrimo rezultatą.

Kaip įsigyti Galimybių paso QR kodą sužinokite čia: https://bit.ly/2RfOZiZ

 

Jurga | 1:0 šviesa laimi (official video) https://youtu.be/ee5kMmnaPCw

Jurga | Aukso pieva (Aukso pieva 15 - Live) https://youtu.be/osU5_hzKVz0

Jurga | Try Me (official video) https://youtu.be/mFTO6IdWpxo