Išskirtinė galimybė išgirsti jaunimo politikos ekspertų diskusijas, pranešimus ir naujausias įžvalgas neišvykstant iš Palangos!

Visus, dirbančius su 14-29 m. jaunimu ar kuriems svarbios jaunimo temos, kviečiame atvykti į Palangos atvirą jaunimo erdvę kartu stebėti pranešimų ir diskusijų iš Nacionalinio darbo su jaunimu forumo Ateik. Išgirsk. Dalinkis. 2020. Forumas vyks Vilniuje, tačiau tik nuotoliniu būdu, ir bus transliuojamas visiems norintiems dalyvauti.

Daugiau apie Jaunimo reikalų departamento prie SADM organizuojamo forumo naujienas ir pranešėjus galite sužinoti adresu: https://www.facebook.com/events/284378992618509/?active_tab=discussion

Jaunimo erdvėje bus galimybė naudotis WiFi ir žiūrėti pranešimus individualiai (savo kompiuteriu ar telefonu, klausantis per ausines) arba kartu su visais didesniuose ekranuose. Pertraukų metu dalyvių laukia arbata ar kava, bendri pasidalinimai bei aptarimai.

Artimiausiu metu bus paskelbta ir išsamesnė programa (trukmė, pertraukos, kaip bus transliuojama).

Galite atvykti į jaunimo erdvę visai dienai ar prisijungti kuriam nors pranešimui. Susitikę kartu galėsime kelti klausimus, dalintis žiniomis ir patirtimi ar tiesiog susipažinti ir sužinoti daugiau mums visiems aktualiomis temomis.

Norinčius dalyvauti prašome parašyti žinutę (vardas, pavardė, kontaktai) per Facebook, tel. 8 684 90741 ar el. p. [email protected] (galėsite užsiregistruoti ir atvykę į renginį, tačiau norime žinoti žmonių skaičių).

Renginio metu bus vadovaujamasi visais Vyriausybės nutarimais dėl renginių organizavimo uždarose patalpose.

#palangosjaunimos #palangosjaunimoerdve