Rugsėjo 16 d. 20.00 val. kavinės - motelio "Branša" automobilių stovėjimo aikštelėje stebėsime dokumentinį filmą ???? "MISSION BLUE"

VšĮ Kūrybos ir inovacijų laboratorija bendradarbiaudama su Palangos miesto savivaldybe, Palangos kultūros ir jaunimo centru, Palangos turizmo ir informacijos centru, laikraščiu Palangos tiltas siekia prisidėti keliant žmonių sąmoningumą ir skatinant juos prisidėti prie tikslų siekimo.
Tam organizuojamas kino seansas ant Palangos tilto.

„Užsukime vamzdį kartu“ – Mission blue
Dar visai neseniai Klaipėda patyrė „atsukto vamzdžio“ skandalą, kai Grigeo atliekos buvo įžuliai išleistos į Kuršių marias ir pasiekė Baltijos Jūrą.
Klaipėdoje organizuojamas dokumentinio kino seansas „Mission blue“, kuriuo siekiama atkreipti dėmesį į jūrų ir vandenynų bioįvairovės nykimą ir žmogaus poveikį mėlynąja širdimi vadinamam vandenynui. Tokio tipo kino seansai reikalingi tam, kad pilietinė visuomenė taptų dar nepakantesnė Grigeo ir panašių įmonių nusikaltimams ir būtų pasiruošusi aktyviai veikti iškilus reikiamybei. Kino filmu siekiama supažindinti visuomenę su darnaus vystymosi tikslais.