Dovana Lietuvai – 103 vaikų trispalvės

Dovana Lietuvai – 103 vaikų trispalvės

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena – viena iš Lietuvos valstybinių švenčių, kuri ugdytiniams pristatoma kaip Lietuvos gimtadienis. Gimtadienis vaikams – svarbi šventė, nes jos reikia laukti ištisus metus.

Palangos lopšelio - darželio „Gintarėlis“ ugdytiniai kartu su mokytojais pasveikino Lietuvą su gimtadieniu. Šiemet Lietuva švenčia nepriklausomybės atkūrimo 103 gimtadienį, todėl buvo nuspręsta kiekvieniems metams nupiešt po vėliavėlę. Visą savaitę mokytojai, vaikai ir jų tėveliai piešė, spalvino, aplikavo vėliavėles. Projekto mokytojos A. Matelienė ir S. Cmylnikovienė inicijavo 103 vėliavėlių pristatymą Mokyklos lauko erdvėje. Sujungus visas vėliavėles į vieną juostą, gavosi įspūdinga, ilga, graži vėliava skirta Lietuvos Valstybės atkūrimo 103 metinėms pažymėti.

Teminės savaitės „Mano gimtinė“ metu pedagogai suteikė žinių apie gimtojo krašto grožį per eilėraščius, pasakas, padavimus, dainas, šokius, žaidimus. Negalėdami susirinkti visi drauge ir pasidžiaugti švente, pedagogai rado išeitį, kaip pasveikint Lietuvą. Mokyklos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupės savo gražiausius žodinius, muzikinius, ritminius, vaizdinius sveikinimus Lietuvai įrašė į video medžiagą. Video medžiaga „Mes sveikinam Lietuvą“ vasario 15 d. buvo pristatyta Mokyklos ugdytiniams visose grupėse. Tai pradžiugino ne tik vaikus, bet ir visą Mokyklos bendruomenę.

Su gimtadieniu, Lietuva, būk graži ir laisva. Esi mums svarbi ir mums niekada nepritrūks idėjų, kūrybiškumo, kaip pasveikint TAVE.

Dovana Lietuvai – 103 vaikų trispalvės, nuotrauka-1

Palangos lopšelio-darželio „Gintarėlis“

mokytoja metodininkė Alma Matelienė,

vyresnioji mokytoja Sonata Chmylnikovienė,

Palangos lopšelio - darželio „Gintarėlis“ Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena Lietuvos gimtadienis Dovana Lietuvai 103 vaikų trispalvės
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936