Palangoje – nauja koncertų erdvė ir trys išskirtiniai Lietuvos žvaigždžių pasirodymai

Palangoje – nauja koncertų erdvė ir trys išskirtiniai Lietuvos žvaigždžių pasirodymai

Šį rugpjūtį Palangoje atsiras nauja koncertams skirta erdvė – Žiemos aikštė, esanti Vytauto g. 16.

Kiek atokiau nuo miesto šurmulio įsikūrusioje, kartu ir labai lengvai pasiekiamoje aikštėje kelis rugpjūčio savaitgalius rinksis gyvų muzikinių susitikimų išsiilgę žmonės – čia, visai šalia Birutės parko, į savo koncertus kvies Vidas Bareikis, Kastytis Kerbedis ir Jazzu.

Palangoje – nauja koncertų erdvė ir trys išskirtiniai Lietuvos žvaigždžių pasirodymai, nuotrauka-1, Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr.

Pirmasis rugpjūčio 14 d. naują erdvę išmėgins nenumaldoma energija ir netikėtomis improvizacijomis garsėjantis Vidas Bareikis. Neseniai jis pristatė naują kūrinį „Tik Ne Rodyklės“ ir yra pilnas naujų kūrybinių sumanymų ir idėjų.

M.A.M.A 2019 metų atlikėju pripažinto Vido Bareikio nesustabdė netgi karantinas. Šis laikotarpis įkvėpė atlikėją kūrybai ir jis sukūrė vaizdo klipus dainoms: „Pažiūrėk į mane mama“, „Mergaitė iš kosmoso“, „Pižamų vakarėlis“. Taip pat įrašė 10 naujų dainų, intensyviai sportavo, dirbo įvairiuose socialiniuose projektuose, vedė TV laidas.

Tačiau gyvų koncertų niekas negali pakeisti ir dėl to Vidas Bareikis labai džiaugiasi, kad gali rugpjūčio 14 d. susitikti su savo klausytojais Palangoje. Už horizonto nunešančios atlikėjo fantazijos ir šlovę pelnę superhitai – „Ant bangos“, „Nervai“, „Pusvalanduko“, „Pažiūrėk į mane, mama“, „Ežero dugne“ bei daugelis kitų – gali būti tvirta garantija, kad šis V. Bareikio koncertas išliks atmintyje kaip vienas įspūdingiausių pastarojo laikmečio reiškinių.

Palangoje – nauja koncertų erdvė ir trys išskirtiniai Lietuvos žvaigždžių pasirodymai, nuotrauka-2, Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr.

Rugpjūčio 15 d. Žiemos aikštėje įvyks dar vieno savo energija stulbinančio atlikėjo – Kastyčio Kerbedžio – koncertas. Šis pasirodymas yra perkeliamas iš Palangos koncertų salės ir visi bilietai, įsigyti į atlikėjo pasirodymą ten, galios ir renginiui Žiemos aikštėje.

Palangoje – nauja koncertų erdvė ir trys išskirtiniai Lietuvos žvaigždžių pasirodymai, nuotrauka-3, Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr.

Sunku rasti Lietuvoje žmogų, kuris neatpažintų Kastyčio Kerbedžio balso ar nemokėtų jo dainų „Pienių vynas“, „Dėl Tavęs galiu“, „Sakale, lėk“ „Nakty“ ar „Mėlynakės“. Išskirtinis tembras, preciziškas atlikimas bei ypač aukšti reikalavimai sau ir aplinkiniams – Kastytis Kerbedis jau seniai iškėlęs kokybės kartelę, kuri, atrodytų, įveikiama tik jam pačiam. Kiekvienas jo koncertas – tai ne tik profesionaliai atliktos muzikos pasirodymas, bet ir susitikimas su gerbėjais kaip su draugais. Visada pakilios nuotaikos, pasitempęs ir stulbinama energija spinduliuojantis Kastytis Kerbedis ruošia išskirtinį pasirodymą Palangoje – nuo visiems pažįstamų dainų iki šiemet išleistų, bet gerbėjų širdis jau spėjusių užkariauti kūrinių.

Rugpjūčio 21 d. Žiemos aikštėje skambės visada kerintis Justės Arlauskaitės-Jazzu balsas. Praėję metai Jazzu buvo kupini kūrybinių ieškojimų, atradimų ir laimėjimų. Atlikėja įrašė du albumus. Vienas iš jų, pavadintas „Jazzu“, jau išvydo dienos šviesą ir pelnė geriausio albumo apdovanojimą muzikos apdovanojimuose M.A.M.A.

Dainininkė taip pat buvo įvertinta kaip Metų popmuzikos atlikėja ir pelnė statulėlę už Metų vaizdo klipą („Wild“). Pastaruoju metu Jazzu širdyje susipynė įvairiausi jausmai: išvargino karantinas, nežinomybė, laukimas, ne tik artimiausių žmonių, bet ir publikos ilgesys.

„Vargina ir naujos taisyklės, tačiau turime prisitaikyti. Vis tik man svarbiausia – susitikti su savo klausytojais. Tad ši galimybė džiugina labiausiai, – kalba Jazzu. – Kartu aplanko ir jaudulys. Mano gyvenimas ir koncertų grafikas visada buvo labai įtemptas, todėl pastarasis tylos etapas tęsėsi gerokai per ilgai. Jaudinuosi lyg prieš egzaminą. Žinau, kaip žmonės pasiilgo muzikos, kaip gers kiekvieną garsą į save. O mano misija – grąžinti jiems muzikos, garsų džiaugsmą, jausmus ir ilgesį sudėti į dainas ir tiesiog pakviesti visus švęsti gyvenimą čia ir dabar. Emocijų kreivė bus plati, tad ateikite tiesiog pagyventi muzikoje!“

LRT
Koncertas Muzika Palanga Jazzu Vidas Bareikis Kastytis Kerbedis Palanga Žiemos aikštė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936