Vėlinių savaitgalį Klaipėdos apskr.vykdytų priemonių rezultatai

Vėlinių savaitgalį, spalio 31 - lapkričio 1 dienomis, Klaipėdos apskr. pareigūnai visuose apskrities miestuose, vykdė prevencines ir policines priemones, kurių metu tikrinta ar piliečiai nepažeidžia viešosios tvarkos, ar laikosi Vyriausybės nurodymų viešose vietose dėvėti kaukes, nesibūriuoti. Kelių policijos tarnybos pareigūnai tikrino vairuotojų blaivumą.

Spalio 31 d. apskrities pareigūnai informavo, jog prie kapinių situacija rami, spūsčių nebuvo, tačiau patruliavę pareigūnai dėl kaukių nedėvėjimo, ar netinkamo dėvėjimo visoje apskrityje įspėjo 84 piliečius, iš kurių 52 Rietave, 8 Plungėje, 24 Klaipėdoje. Taip pat pareigūnai surašė 2 protokolus pagal. LR ANK 45 str. - 1 Plungės m., 1 Klaipėdos rajone.

Lapkričio 1 d. srautai prie apskrities kapinių gana nedideli, nedidelės spūstys fiksuotos prie Lėbartų kapinių 13-16 val. Dėl kaukių nedėvėjimo ar netinkamo dėvėjimo įspėti 233 asmenys, pagal LR ANK 45 str. surašyta 11 protokolų - Plungėje 4 (3 už kaukių nedėvėjimą ir 1 už saviizoliacijos pažeidimą), Klaipėdos m. 7. 

Klaipėdos apskr. VPK
Pareigūnai kaukės
18:01, balandžio 24 d.