Ar saugu pirkti kačių maistą internetu?

Ar saugu pirkti kačių maistą internetu?

Šiuo metu internetu galime užsisakyti ne tik drabužių, avalynės ir kosmetikos, bet ir maisto bei gyvūnų ėdalo. Kokie yra internetinių parduotuvių naudojimo privalumai ir kodėl ne tik saugu, bet ir verta pirkti ėdalą gyvūnams būtent jose?

Didelis pasirinkimas ir aukšta kokybė

Pirkti kačių maistą prekybos centre nėra pati geriausia idėja. Ten parduodamas ėdalas naminiams gyvūnėliams dažniausiai nėra geros sudėties – grūdai, konservantai ir kiti priedai gali sukelti jūsų augintinio maisto alergiją, todėl kyla pavojus, kad toks maistas neaprūpins visomis maistinėmis medžiagomis. Internetinėse gyvūnų parduotuvėse pasirinkimas kur kas platesnis – turimas maistas katėms yra skirtingos talpos, konsistencijos ir kainų, todėl bus lengviau rasti produktą, kuris atitiktų mūsų lūkesčius ir tuo pačiu atitiktų mūsų augintinio skonį. Puiki galimybė užsisakyti kelių skonių maisto produktų su vertingomis sudedamosiomis dalimis ir išbandyti atskirus produktus.

Patogus apsipirkimas

Neabejotinas apsipirkimo internetu pranašumas yra tas, kad tai galima padaryti bet kuriuo paros metu ir mums nereikia skubėti. Paieškos sistemos internetinių parduotuvių svetainėse leidžia kur kas paprasčiau rasti mus dominančias prekes – jų dėka galime greitai susiaurinti pristatomo asortimento sąrašą iki maisto konkretaus amžiaus augintiniams ar maisto su specifiniais ingredientais. Žinoma, svarbu ir tai, kad net ir užsisakydami didelį maisto kiekį galime tikėtis pristatymo į namus, kas išsprendžia sunkių krepšių pernešimo iš automobilio į namus problemą.

Patrauklios kainos

Stacionariose naminių gyvūnėlių parduotuvėse dėl ribotos erdvės maisto pasirinkimas gali būti mažesnis. Mažiau populiarių produktų dažnai nepasiekiama, kaip ir maisto didelės talpos pakuotėse. Verta atkreipti dėmesį, kad didžiąja dauguma atvejų perkant didelį maišą ėdalo katei kainuoja mažiau pagal kilogramo kainą nei perkant mažesnės talpos. Be to, internetinės parduotuvės savo klientams dažnai siūlo patrauklias nuolaidas, lojalumo programas ir nemokamą pristatymą perkant už tam tikrą sumą.

Katės yra tikri gurmanai. Dažnai nėra lengva patenkinti jų specifinius reikalavimus. Netinkama mityba greitai paveikia mūsų augintinių sveikatą ir savijautą. Dėl šios priežasties kiekviena katė turėtų būti šeriama tik aukščiausios kokybės produktais. Norėdami rasti gerą kačių maistą, turėtumėte atidžiai pažvelgti į įvairių produktų etiketes. Pirmoje vietoje turėtų būti mėsa, o ne grūdai. Papildomas privalumas yra kelių skirtingų gyvulinių baltymų šaltinių naudojimas maiste. Taip pat atkreipkite dėmesį į virškinamumą ir skonį gerinančius ingredientus, pvz., žoleles, probiotikus. Aukščiausios kokybės maisto produktuose dažnai būna ne dirbtinių priedų ir konservantų, o natūralių jų atitikmenų.

maistas katėms
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931