Savivaldybėje lankėsi Lietuvos operos ir baleto teatro operos solistas Vytautas Kurnickas bei dainininkė Gražina Skinderytė-Kurnickienė

Antradienį, birželio 16 d., Savivaldybėje lankėsi ir su miesto meru susitiko Lietuvos operos ir baleto teatro operos solistas Vytautas Kurnickas bei dainininkė Gražina Skinderytė-Kurnickienė.

Dainininkai atvyko į Palangą atvyko planuodami liepą Kurhauze vyksiantį savo spektaklį ir teigė likę labai maloniai nustebinti dėmesio, kurį palangiškiai rodo klasikinei kultūrai. Didžiulis dėmesys grafų Tiškevičių paveldui – Birutės parkui bei Tiškevičių rūmui, senosioms kurorto viloms, restauruota mūrinė Kurhauzo dalis bei atstatyta medinė dalis, o taip pat ir naujieji Palangos infrastruktūros objektai, pavyzdžiui, Koncertų salė, operos dainininkams paliko labai gerą įspūdį.

Svečius itin maloniai nuteikė ne tik restauruotos miesto kultūrinės erdvės, bet ir vietos gyventojai – kaip pastebėjo operos dainininkai, Palanga yra „užsiauginusi“ vietinius klausytojus, suprantančius meną bei vertinančius klasikinę kultūrą.

18:01, balandžio 24 d.