Sukrėtimas Palangoje: Palangos sporto centras atleido futbolo trenerį Marselį Balasanovą

Sukrėtimas Palangoje: Palangos sporto centras atleido futbolo trenerį Marselį Balasanovą

Sutapimas ar ne? Po Futbolo klubo Gintaras bendruomenės kreipimosi į Palangos visuomenę, antradienį, buvo atleistas Palangos sporto centro futbolo treneris Marselis Balasanovas. Atleidimas atsiųstas el. paštu už nuobaudas, argumentuojant nuolatiniais pažeidimais.

Pažeidimai yra tokie, kad kai treneris vykdė treneruotę atėjo laikinai einantis sporto centro direktoriaus pareigas Arūnas Macius ir išvarė visus vaikus iš aikštės, bet treneris nepakluso direktoriaus nurodymams ir toliau vedė treniruotę. Arba kitas pavyzdys. Atėjo ir patikrino. Treniruotės nebuvo, nors treneris vykdė treniruotę kitu laiku, tik pamiršo informuoti administraciją apie pasikeitūsį treniruočių laiką. Tokie "grubūs" pažeidimai privedė prie trenerio atleidimo iš darbo. 

Sukrėtimas Palangoje: Palangos sporto centras atleido futbolo trenerį Marselį Balasanovą, nuotrauka-1

Šiandien iš Palangos Sporto Centro buvo atleistas mūsų treneris Marsel Balasanov. Kartu su treneriu išeina ir visi jo auklėtiniai, o jų Sporto Centre buvo virš 50.  Prieš 3 metus visi mes atėjome i SC su viltimi, kad visi Palangos sportuojantys vaikai turės vienodas sąlygas. Bet, deja, nieko panašaus nenutiko. Trenerio atleidimas dar kartą įrodo, kad vyksta susidorojimas ne tik su juo pačiu, bet ir su visu privačiu vaikų futbolo klubu “Gintaras”, kuriame sportuoja daugybė vaikų. Klubo bendruomenė kreipsis į tam tikras institucijas ir kovos dėl savo vaikų gerovės bei lygių teisių sportuojantiems vaikams. Labai gaila, kad Palangoje vyksta tokie dalykai, bet rankų nenuleisim. Į Sporto Centro siūlymus pereiti pas kitus trenerius, kurie dirba kitame privačiame futbololo klube, gerai atsakė vienas iš tėvelių. Toks pats atsakymas yra ir visų Marsel Balasanov treniruojamų auklėtinių tėvų.“, – sakė futbolo akademijos „Gintaras“ bendruomenės atstovė. 

Sukrėtimas Palangoje: Palangos sporto centras atleido futbolo trenerį Marselį Balasanovą, nuotrauka-2
Palangos sporto centras Marselis Balasanovas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929