Kelias Palanga-Graudūšiai įtrauktas į prioritetinę pėsčiųjų ir dviratininkų infrastruktūros gyvenvietėse įrengimo prioritetinę eilę

Kelias Palanga-Graudūšiai įtrauktas į prioritetinę pėsčiųjų ir dviratininkų infrastruktūros gyvenvietėse įrengimo prioritetinę eilę

#GerosNaujienos. Dar 2020 m. spalio 17 d. - susitikime su Nemirsetos gyventojais buvo išsakytas vietinių lūkestis dėl pėsčiųjų ir dviratininkų tako įrengimo. Jau tada gyventojus informavome, kad kolegės Nemirsetos seniūnaitės kreipimasis Eismo saugumo komisijai bei Kelių direkcijai pateiktas. Ir štai, GEROS ŽINIOS! Kelias Palanga-Graudūšiai įtrauktas į prioritetinę pėsčiųjų ir dviratininkų infrastruktūros gyvenvietėse įrengimo prioritetinę eilę. Ir kaip informuoja Kelių direkcija savo atsakyme į paklausimą - "2021 m. planuojama inicijuoti takų tiesimo projektų parengimą 25 pirmuose prioritetinės eilės vietose esantiems objektams. Minėtas ruožas yra 18-oje vietoje iš 2371". Geromis žiniomis feisbuko puslapyje pradėjo Palangos tarybos narė Svetlana Grigorian.

Pertikrinome prioritetinės eilės sąrašą ir patvirtiname, kad sąraše esame tikrai 18-i https://lakd.lrv.lt/uploads/lakd/documents/files/Paslaugos/Prioritetiniai_sarasai/Pesciuju_ir_dviratininku_infrastrukturos_gyvenvietese_irengimo_prioritetine_eile.pdf?fbclid=IwAR0ip7NWJnPCBVQsfOZYtkiXwMTqKFrpo-QbDsBbsC9kqTPx7OuRLYYSQPs.

Perkalbėjus su Kelių direkcijos atsakingais specialistais buvome informuoti, kad dokumentai (techninės užduotys) ruošiamos. 

Kai  bus projektas, natūralu, kad bus ir finansavimas, juolab, kad esame aukštai prioritetiniame sąraše. 

Džiaugiamės šuo pasiekimu, dalinamės informacija. Apie tai, kaip juda reikalai - informuosime eigoje. O ties kitais klausimais - dar darbuosimės,,“ – džiaugėsi Svetlana Grigorian.

Exchange Rates
USD 0,936