Savivaldybės numatytose saviizoliacijai skirtose patalpose gyvena 18 asmenų

Palangos kempingo nuotr.
Palangos kempingo nuotr.

Siekiant užtikrinti būtinąją pagalbą Palangos miesto gyventojams karantino metu, Savivaldybė yra numačiusi patalpas bei sudariusi sutartis su apgyvendinimo įstaigomis dėl patalpų, kuriose saviizoliacijos laikotarpiui gali apsistoti gyventojai, jei to negali padaryti namuose. Dėl šios paslaugos kreiptis tel. 8 615 59396.

Kovo 24 d., antradienį, Palangos oro uoste nusileido iš Londono atskridęs lėktuvas su 95 keleiviais. Dalis atvykusių ne Palangos savivaldybės gyventojų iš oro uosto buvo išvežti į gyvenamosios vietos savivaldybės numatytas saviizoliacijos patalpas, likusieji 53 (tarp jų – ne tik Palangos miesto gyventojai) buvo laikinai apgyvendinti Palangos miesto savivaldybės numatytose saviizoliacijai skirtose patalpose – Palangos kempinge Compensa bei poilsio namuose „Vyturys“, pasirūpinta jų maitinimu bei būtinosiomis higienos priemonėmis.

Palangoje laikinai apgyvendinti ne Palangos miesto savivaldybės gyventojai kovo 25-26 dienomis (trečiadienį ir ketvirtadienį) pervežti į jų gyvenamosios vietos savivaldybės numatytas saviizoliavimo patalpas, o Palangos miesto savivaldybės gyventojai (11 asmenų) Palangos kempinge Compensa bus izoliuojami 14 dienų arba iki tos dienos, kai bus galimybė padaryti tyrimą dėl koronaviroso – tepinėlį. Kempinge saviizoliacijos laikotarpiui apgyvendintas ir dar vienas palangiškis, į Lietuvą grįžęs per Kauno oro uostą. Visi jie, išskyrus šeimas, gyvena vienviečiuose kambariuose.

Viešbutyje „Tenisas“ šio metu gyvena 5 asmenys (dauguma jų į Lietuvą atvyko savo transportu per Būtingės pasienio punktą), dar 5 asmenų laukiama atvykstant penktadienio vakarą bei šeštadienio naktį.

Socialinių paslaugų centre šiuo metu saviizoliacijoje gyvena vienas Palangos miesto gyventojas.

Savo namuose, patalpose, atitinkančiose saviizoliacijai tinkamoms patalpoms keliamus reikalavimus, gyvena 5, Palangos miesto gyventojai, dar 4 parvyks artimiausiu metu. Dauguma jų į Palangą iš užsienio valstybių grįžo per Vilniaus oro uostą.

Savivaldybė saviizoliacijos patalpas Palangos kempingas Compensa poilsio namai „Vyturys“ Viešbutis „Tenisas“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936