Palangos miesto savivaldybė laukia užsakytų apsaugos priemonių siuntos

Palangos miesto savivaldybė laukia užsakytų apsaugos priemonių siuntos

Palangos miesto savivaldybė yra įsigijusi įvairių apsaugos priemonių (respiratorių, vienkartinių veido kaukių, apsauginių kostiumų ir kt.), būtinų kontaktuojantiems su galimai koronaviruso infekcija užsikrėtusiais ar turėjusiais kontaktą su koronavirusu sergančiais asmenimis. Dar 340 respiratorių dovanojo poilsio namai „Baltija“.

Turimos apsaugos priemonės dalinamos medikams, vežėjams, kurie turi užtikrinti asmenų, grįžusių iš užsienio ar įtariamų, kad serga koronaviruso infekcija, transportavimą į saviizoliacijos vietas, taip pat – asmenims, užtikrinantiems saviizoliacijoje esančių asmenų priežiūrą bei aptarnavimą ir kt.

Šiuo metu būtiniausių apsaugos priemonių atsargos jau nėra didelės, tačiau laukiama naujų užsakymų įvykdymo. Kovo 31 d. Savivaldybę turėtų pasiekti užsakyti respiratoriai P2 ir P3, kombinezonai su gobtuvu, vienkartinės veido kaukės, apsauginiai veido skydeliai bei apsauginiai akiniai. Balandžio 6 d. planuojama gauti respiratorių P2 su vožtuvu.

Palangos miesto savivaldybė koronaviruso infekcija apsaugos priemonės respiratoriai vienkartinės veido kaukės apsauginiai kostiumai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933