Palangos verslininkai neabejingi vaikams sergantiems onkologinėmis ligomis

Lietuvos vaikų vėžio asociacija „Paguoda“ vykdo Europos Sąjungos Struktūrinių fondų lėšomis bendrai finansuojamą projektą Nr. 08.4.2-ESFA-K-629-03-0007 „Stiprių vaikų pagalbos klubas 24/7“, kurių viena iš veiklų yra vaikų stovyklos – savitarpio pagalbos susitikimai onkologinės ligos paliestiems vaikams iš visos Lietuvos, kurių amžius iki 18 metų. 

Paskutinę rugpjūčio savaitę, nuo 24 iki 28 dienos, stovykla vyks pajūryje, Palangos kempinge „Compensa“, teritorija apsupta pušynų, ir visiškai netoli yra jūra.

"Norime pasidžiaugti, kad vietos verslininkai palaiko mūsų darbus, idėjas ir prisideda prie stovyklos organizavimo – kad galėtume padaryti kuo didesnę šventę, šiems, gyvenimo išbandymus, praėjusiems vaikams. UAB „Vlasava“ skiria autobusą, kurio dėka, galėsime aplankyti žirgyną „Zigmo žirgai“, į kurį taip pat mielai pakvietė apsilankyti jo šeimininkai, Dannis Tattoo, šeimininkas ir meistras Danielius Djačkovas – atvyks papasakoti apie tatuiruočių meną, slepiamus jomis randus, ką galima daryti ko ne. Kosmetologė – visažistė Dalia Gečienė atvyks pamokyti, kaip prižiūrėti probleminę veido odą, taip pat merginoms praves makiažo pamokėles. UAB „Jūrėja“ – padovanos putų šou, kuriame po spalvų mūšio galės vaikai dūkti.

Dėkojame visiems kurie palaiko mūsų veiklą! Tikimes, kad stovyklų rengimo tradicija nenutrūks ir mes toliau į jas rengsime, bei galėsime kviesti vaikus, paliestus klastingos ligos, iš visos Lietuvos," - sakė Lietuvos vaikų vėžio asociacijos "Paguoda" Projektų vadovė Dalia Valatkevičienė.

18:01, balandžio 24 d.