Frankas Sinatra - vienas garsiausių XX a. Amerikos dainininkų, pelnęs gausybę “Grammy” apdovanojimų, legendinis Holivudo aktorius, populiariosios kultūros ikona ir moterų numylėtinis. Jo muzika – romantiškai svajinga, ekspresyvi, džiazuojanti, o svarbiausia – pakiliai nuteikianti kiekvieną, kuris turi progą ją išgirsti. Su jo dainomis jau užaugo ne viena klausytojų karta, o nemaria klasika tapusios dainos ir šiandien išlieka populiarios visame pasaulyje.
Legendinėmis Franko Sinatros dainomis – „New York New York“, „My Way“ , „Strangers in the Night“, "Fly Me to the Moon" , “That's Life” ir daugeliu kitų su Jumis dalinsis išskirtinio balso tembro dainininkas, muzikinių konkursų laureatas Martynas Vilius kartu su vienu garsiausių Lietuvos džiazo pianistų virtuozu prof. Artūru Anusausku.
“Franko Sinatros dainos – tai skoninga šventė ir šypsenos. Istorijos ir šiltos emocijos. Pagaliau, tai neužmirštamos melodijos, kurių kaskart klausytis taip gera”,- sako Martynas Vilius ir kviečia visus muzikos klubo “Vandenis” svečius į klasiškai šventišką koncertą.
Dėl rezervacijų kreiptis tel.+37062033998
Bilieto kaina - 25 EUR