Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė

Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė

2024 m. birželio 2 d. Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre nuskambėjo paskutinieji 50-metį mininčio vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ akordai. 

Šventiniame koncerte savo pasirodymus publikai dovanojo net 152 laureatais tapusių atlikėjų iš įvairių Lietuvos švietimo įstaigų. Tarp jų ir Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė, kuri savo nuotaikingai ir žaismingai atlikta daina „Varnalėša“ (muzika ir žodžiai Ingos Šeduikienės) sužavėjo ne tik konkurso komisiją, bet ir žiūrovus. 

Jai, kaip jauniausiai konkurso laureatei – solistei, buvo įteikta LR prezidento Gitano Nausėdos dovana – didžiulis meškinas, kurį Smiltė čia pat, scenoje, pavadino Jonu.

Palangą sėkmingai konkurse atstovavusi dainininkė taip pat buvo apdovanota miesto savivaldybės administracijos švietimo skyriaus vedėjos Laimos Nedzveckienės padėka, o Smiltę konkursui ruošusi meninio ugdymo mokytoja Valdonė Juozapavičienė – LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos padėkos raštu. 

Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė, nuotrauka-1 Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė, nuotrauka-2 Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė, nuotrauka-3
Exchange Rates
USD 0,92