Patogus ir stilingas prieškambaris poilsiautojams

Patogus ir stilingas prieškambaris poilsiautojams

Poilsiautojų sezonas Palangoje jau įsibėgėjo: kol kurorto mylėtojai ieško jaukių vasaros apartamentų, nuomojamų būstų savininkai suka galvas, kaip paruošti gyvenamąją vietą, kad viešnagė būtų maloni, o svečiai norėtų dar ne kartą sugrįžti?

Jeigu norite sukurti svetingą aplinką savo nuomojamuose atostogų namuose, žinokite, kad pirmą įspūdį poilsiautojai susidaro vos atidarę apartamentų duris ir įžengę į prieškambarį. Norėdami sukurti kviečiančią atmosferą, būtinai pagalvokite, kaip galėtumėte patobulinti namų prieškambarį, suderindami funkcionalumą ir stilių – skamba kaip sudėtinga užduotis? Nėra ko nerimauti: šiame straipsnyje aptarsime, kaip suprojektuoti prieškambarį, kad jūsų apartamentų lankytojai paliktų tik pačius geriausius atsiliepimus. 

1. Veidrodis ir funkcinis apšvietimas

Erdvė, kurioje poilsiautojai ruošiasi prieš išeidami į miestą, yra viena svarbiausių, todėl jie tikrai prisimins, ar veidrodis jūsų apartamentuose pakankamai didelis, ar apšvietimas yra tinkamai įdiegtas, kad pavyktų tolygiai išsitepti saulės kremu ar pasidaryti makiažą. Žinoma, apšvietimas taip pat yra svarbus norint sukurti jaukią atmosferą. Šiandien jau nebenustebinsite įprastu lubiniu šviestuvu – suprojektuokite modernų ir funkcionalų apšvietimą taip pat įmontuodami sieninius šviestuvus, LED apšvietimą aplink veidrodį, galiausiai, pastatykite modernų toršerą ar stalinį šviestuvą, kad paryškintumėte prieškambario dekoro akcentus. O štai reguliuojamas apšvietimas taip pat gali sukurti jaukią atmosferą vakarais.

2. Daiktų organizavimas 

Atostogų namuose ypač svarbu turėti funkcinę daiktų saugyklą, kad svečiai galėtų tvarkingai laikyti savo daiktus ir lengvai juos pasiekti, po savęs nepalikdami netvarkos. Būtinai atkreipkite dėmesį, ar jūsų nuomojamo būsto prieškambaryje yra pakankamai vietos viršutiniams drabužiams ir avalynei laikyti: galbūt svečių patogumui vertėtų pastatyti nedidelę spintą ar bent suolelį su daiktų laikymo krepšiais? Net jei jūsų prieškambaryje ankšta, galite protingai išnaudoti erdvę prie sienos pritvirtinę sieninę rūbų kabyklą – šis paprastas sprendimas ne tik maloniai nustebins svečius, bet ir taps puikiu interjero akcentu. Įvairiausių sieninių pakabų dizainų ieškokite šioje formadore kategorijoje – nuo metalinių ar iš medžio pagamintų sienų kabliukų iki pakabų su lentynėlėmis svečių patogumui. Ant šių unikalaus dizaino kabyklų jūsų svečiai su malonumu pasikabins paplūdimio krepšį, skrybelę ar skarą. 

Žinoma, poilsio namuose svarbu ne tik palikti pakankamai vietos atostogautojų daiktams, bet ir pasirūpinti būtinais prieškambario akcentais, tokiais kaip durų kilimėlis, kokybiškas lietsargis ar batų šaukštas.

3. Šiltos spalvos ir gamtos elementai


Jau tikriausiai pastebėjote, kad poilsiautojai, vertinantys kokybišką poilsį, renkasi apartamentus, kuriuose dominuoja neutralūs, šilti pasteliniai ar žemės atspalviai. Juk spalvų vientisumas sukuria ramybės ir atsipalaidavimo jausmą, todėl siekdami, kad jūsų apartamentai taptų vienais patraukliausių Palangoje, atnaujinkite prieškambario sienas nudažydami šilta balta, rusva ar kitu šiltu atspalviu. Būtinai atsižvelgite į tai, kiek dienos šviesos patenka į prieškambarį – galbūt vertėtų pastatyti kambarinį augalą ar stilingą vazą su džiovintų smilgų puokšte? Taip pat galite pakabinti daugiau dekoratyvinių veidrodžių, kurie atspindėdami šviesą sukurs erdvesnio prieškambario įvaizdį. Žinoma, nepabijokite įtraukti akcentinių spalvų ar pakabinti meno kūrinių, kurie suteiktų gyvenamajai erdvei savito charakterio.  

Ar esate pasiruošę maloniems pokyčiams?

Nors jaukaus interjero kūrimas gali ir užtrukti, visų pirma, norėdami užtikrinti malonią svečių patirtį jūsų nuomojamame būste, dėmesį pirmiausia skirkite prieškambario patogumui: įdiekite funkcinį apšvietimą, patogią daiktų laikymo sistemą ir pakvieskite poilsiautojus nepamirštamai viešnagei Palangoje. 

Sieninės pakabos Veidrodis funkcinis apšvietimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92