Palangoje lankėsi Nyderlandų Karalystės ambasadorius Jack Twiss Quarles van Ufford

Palangoje lankėsi Nyderlandų Karalystės ambasadorius Jack Twiss Quarles van Ufford

Penktadienį Palangos miesto savivaldybėje lankėsi bei su miesto meru susitiko Nyderlandų Karalystės ambasadorius Jack Twiss Quarles van Ufford ir Nyderlandų garbės konsulė Jurgita Šilinskaitė Venslovienė.

Susitikimo meru meras pristatė svečiams Palangos miesto infrastruktūrą ir pastarąjį dešimtmetį vykusius pokyčius. Ambasadorius ypatingai įvertino išplėtotą kultūros ir sporto infrastruktūrą, ypač paminėdamas dviratininkams skirtą infrastruktūrą.

Be to, ambasadorių domino, kaip per ganėtinai trumpą laiką Palangai pavyko pritraukti tiek investicijų ir kaip kurorte sprendžiamas darbuotojų trūkumo klausimas.

Susitikimo metu meras atkreipė dėmesį ir į skrydžių geografijos iš Palangos oro uosto plėtrą bei naują skrydį į Amsterdamą. Meras išsakė siūlymą vasarą į Palangą pakviesti Nyderlandų žurnalistus bei kelionių agentūrų atstovus bei pristatyti jiems kurortą bei jo teikiamas poilsio, sveikatinimo ir kitas galimybes.

Palangos miesto savivaldybė vizitas Nyderlandų Karalystė ambasadorius Jack Twiss Quarles van Ufford garbės konsulė Jurgita Šilinskaitė Venslovienė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,922