"Okinava" stipriausiųjų klubų TOP 5-tuke

Palangiškiai su trenere Kristina Basova
Palangiškiai su trenere Kristina Basova

Jaunieji Palangos miesto karatekos kovojo dėl Lietuvos čempiono vardo gausiose net 660 dalyvių iš 38 Lietuvos kyokushin karate klubų surinkusiose varžybose. Norint tapti nugalėtoju teko laimėti po 2-3 kovas, tad vaikai ant tatamio turėjo parodyti tikrą ryžtą, valią ir kovinę dvasią.

Sporto klubas „Okinava” su auklėtinių puikiais pasiekimais pateko į stipriausių Lietuvos klubų TOP 5-tuką. Bendroje klubinėje įskaitoje Okinaviečiai iškovojo: 4 aukso, 6 sidabro ir 6 bronzos medalius.

Klubo vadovė Diana Mačiūtė kartu su trenerėmis Kristina Basova ir Rima Lisinskaitė didžiuojasi, jog gali tinkamai auginti jaunąją kartą, vesti juos stipriu sportiniu keliu ir mokyti juos pasiekti savo asmeninių pergalių.

Varžybų metu ne tik sportininkai, tačiau ir teisėjai Kristina Basova, Kajus Malinen, Arsenij Djakov, Rasa Šeškauskaitė, Urtė Kaniavaitė, Paulius ir Herkus Zibaliai turėjo puikią galimybę tobulinti teisėjavimo įgūdžius ir pagilinti karate žinias matant viską iš kitos perspektyvos.

Sporto klubo „Okinava“ Palangos auklėtinių pasiekimai:

Lietuvos čempionais tapo Henrikas Toleikis, Kajus Žvaginis ir Kajus Loda. Lietuvos vicečempionais tapo Mantvydas Kniukšta ir Nojus Bundulas, o bronzos medalį iškovojo Rusnė Svipaitė (trenerės Kristina Basova ir Diana Mačiūtė).

Sporto klubas „Okinava” TOP 5 stipriausių Lietuvos klubai Lietuvos čempionai Henrikas Toleikis Kajus Žvaginis Kajus Loda
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,934