Iš Palangos oro uosto į Rygą „airBaltic“ skraidina jau penkiolika metų

Iš Palangos oro uosto į Rygą „airBaltic“ skraidina jau penkiolika metų

Trečiadienį Palangos oro uoste paminėta graži sukaktis – skrydžių bendrovė „airBaltic“ iš kurorto keleivius skraidina jau 15 metų.

Daugiau kaip pusė milijono keleivių ir dar vienas maršrutas prieš pat vasarą – tokiomis nuotaikomis šią reikšmingą sukaktį pasitiko Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“, jau 15 metų iš eilės Palangą oro keliais jungianti su Ryga.

Ta proga trečiadienį į Palangą atskrido šventinis, Lietuvos vėliavos spalvomis papuoštas airBaltic lėktuvas, o keleiviai, atvykstantys ir išvykstantys šiuo reisu, buvo vaišinami proginiais keksiukais. 

Iš Palangos oro uosto į Rygą „airBaltic“ skraidina jau penkiolika metų, nuotrauka-1

Gražios sukakties proga bendrovę pasveikino Palangos vicemeras Rimantas Antanas Mikalkėnas, Palangos miesto savivaldybės administracijos Ekonominė plėtros skriaus vedėja Aušra Šikšnienė, Palangos turizmo informacijos centro direktorė Rasa Kmitienė, taip pat – Lietuvos oro uostų ir Palangos oro uosto atstovai. 

Greitas ir patogus susisiekimas su Latvijos sostinės oro uostu yra labai reikšmingas oro kelių maršrutas.  Šis skrydis užtikrina iš Palangos tarptautinio oro uosto skrendantiems keleiviams sklandų susisiekimą su plačiu „airBaltic“ tinklu ir likusiu pasauliu, su daugiau nei 20 bendrojo kodo skrydžių partnerių, tuo pačiu – ir mūsų pajūrio pasiekiamumą.

Skrydžių bendrovė pranešė, jog nuo 2009 m. balandžio 1 d., kai „airBaltic“ pirmą kartą skrido šiuo maršrutu, jau pervežta daugiau nei 545 tūkst. keleivių ir atlikta 11 tūkst. skrydžių tarp abiejų miestų.

Gera žinia Vakarų Lietuvos gyventojams – šiais metais „airBaltic“ planuoja plėtrą Palangoje – pradedamas tiesioginis skrydis į Amsterdamą (Olandija). Pirmasis skrydis numatytas prieš pat vasarą – gegužės 29 d., oro bendrovė šiuo maršrutu skraidins du kartus per savaitę.

Iš Palangos oro uosto į Rygą „airBaltic“ skraidina jau penkiolika metų, nuotrauka-2 Iš Palangos oro uosto į Rygą „airBaltic“ skraidina jau penkiolika metų, nuotrauka-3
Palangos oro uostas Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ Ryga Palanga 15 metų
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,934