Palangiškių pergalės Lietuvos vaikų čempionate

Palangiškių pergalės Lietuvos vaikų čempionate

Sekmadienį Kėdainių arenoje įvyko Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas. Jame technikos demonstravimo įgūdžius rodė virš 350 karatekų iš įvairiausių Lietuvos miestų. 

Okinaviečiai sėkmingai realizavo save net dviejuose kata rungtyse: asmeninėje ir komandinėje. Įveikė po kelis raundus bendroje įskaitoje karatekos iškovojo 44 medalius iš 49 klubo dalyvių: 16 aukso, 17 sidabro ir 11 bronzos. Tarp 21 Lietuvos klubo „Okinava“ iškovojo 2-ąją komandinę vietą.

Įdėtos vaikų pastangos kartu su mokytojų atsidavimu ir skirtu laiku parodė, jog ne tik talentas, tačiau ir sunkus darbas duoda sėkmingus rezultatus. Sporto klubo „Okinava“ trenerės Diana Mačiūtė, Kristina Basova ir Rima Lisinskaitė didžiuojasi, jog jaunieji sportininkai yra motyvuoti ir atsidavę karate keliui.

Palangiškiai, kurie tapo Lietuvos kata čempionais: Mantvydas Kniukšta, Rusnė Svipaitė, Nojus Bundulas ir Kajus Loda. Team kata rungtyje čempionais tapo: Kajus Loda ir Nojus Bundulas  (trenerė Kristina Basova).

Lietuvos kata vicečempionais tapo: Smiltė Svipaitė ir Kajus Žvaginis. Team kata rungtyje vicečempionais tapo: Titas Vansavičius, Kajus Žvaginis, Henrikas Toleikis; Rusnė Svipaitė, Smiltė Svipaitė, Erikas Sivirjanov (trenerė Kristina Basova).

Bronzos medalius asmeninėje kata rungtyje iškovojo: Henrikas Toleikis ir Erikas Sivirjanov (trenerė Kristina Basova).

Palangiškiai Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas Okinaviečiai Sporto klubas "Okinava"
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92