Kviečiame į poezijos konkurso „Haiku Palangai 2024“ apdovanojimų ceremoniją

Kviečiame į poezijos konkurso „Haiku Palangai 2024“ apdovanojimų ceremoniją

Artėjant 10-ajam, jubiliejiniam, renginių ciklui „Palangos dienos“, baigėsi ir jau septintą kartą organizuojamas poezijos konkursas „Haiku Palangai 2024 “. Šiemet jis skirtas labai svarbiam istoriniam įvykiui pažymėti – Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės bajoro, didiko, karinio veikėjo Mykolo Tiškevičiaus Palangos valdos įsigijimo 200 metų sukakčiai. Kvietėme visus pradedančius ir jau patyrusius kūrėjus kurti haiku tema – „Palangos tiltas“. 

Džiugu, jog konkurse dalyvavo ir savo kūrybą Palangai skyrė net 136 dalyviai trijose amžiaus grupėse: 26 – jaunesniojo mokyklinio amžiaus, 21 – vyresniojo mokyklinio amžiaus ir 89 – suaugusiųjų. Įmantrieji trieiliai atskriejo iš įvairių Lietuvos kampelių: Palangos, Vilniaus, Zarasų, Jurbarko, Senųjų Trakų, Klaipėdos, Kauno, Radviliškio, Šakių, Šiaulių, Rokiškio, Ignalinos, Alytaus, Elektrėnų, Anykščių, Garliavos, Kretingos, Biržų, Jonavos, Pakruojo, Švenčionių, Mažeikių, Joniškio, Tauragės, Panevėžio, Kelmės, Plungės, Skuodo, Pasvalio. Konkurse dalyvauja ir po vieną dalyvį iš Rumunijos ir Vokietijos. Palangai iš viso dedikuota net 540 haiku!

Kviečiame visus poezijos konkurso „Haiku Palangai 2024” dalyvius ir neabejingus poezijai bei Palangai, jau kitą šeštadienį, kovo 30 d. 14 val. atvykti į Palangos kurorto muziejų, į laureatų apdovanojimų ceremoniją. 

Kviečiame į poezijos konkurso „Haiku Palangai 2024“ apdovanojimų ceremoniją, nuotrauka-1

Palangos kurorto muziejaus inf.

Palangos kurorto muziejus Haiku konkursas poezijos konkursas „Haiku Palangai 2024 “ tema. „Palangos tiltas“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933