Baltijos moterų krepšinio lygos finalo ketverto šventė vyks Palangoje

Nuotr.: V. Selivončikas
Nuotr.: V. Selivončikas

Svarbiausias „BioSil-WBBL“ 2023-2024 metų sezono renginys – finalo ketvertas – kovo 29-30 dienomis vyks Palangos arenoje, o finalo rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos per TV6.

„BioSil-WBBL“ direktorius Alvydas Jocys sako, kad lemiamų kovų vietos pasirinkimas buvo natūralus.

„Šį sezoną itin sėkmingai rungtyniauja abi Klaipėdos komandos („Neptūnas-Amberton“ ir LCC tarptautinis universitetas), joms tikriausiai dar reikės įveikti ketvirtfinalio barjerą, bet yra didelė tikimybė, kad abi ekipos pateks į finalo ketvertą. Uostamiesčio derbis šį sezoną yra ypatingas įvykis, kartą jis pritraukė net per 900 žiūrovų, tad Palangos pasirinkimas finalo ketvertui buvo gana natūralus, – aiškino A. Jocys. – Tikriausiai finalo ketverte matysime ir titulą ginančią „TTT-Riga“ su Gabija Meškonyte, kuri šį sezoną šluoja nuo savo kelio visas varžovas FIBA Europos taurės turnyre (iki šiol laimėjo visas žaistas rungtynes ir pateko į ketvirtfinalį). Neabejoju, kad žiūrovai išvys atkaklias labai aukšto lygio krepšinio kovas, o mes padarysime viską, kad sportinę dalį papildytų ir renginį didele švente paverstų papildoma pramoginė dalis. Kviečiu visus pasižymėti kovo 29-30 dienas savo kalendoriuose ir apsilankyti Palangoje.“

Jau patvirtinta, kad „BioSil-WBBL“ finalą tiesiogiai transliuos TV6.

„Lyga stiprėja ir tikrai turi ką pasiūlyti krepšinio gerbėjams. Didžiuojamės draugyste su TV6 televizijos kanalu, kuris šiemet tiesiogiai transliuos ir Lietuvos „SMART WAY Karalienės taurės“ finalą“, – sakė A. Jocys.

„BioSil-WBBL“ čempionate pagal surinktus taškus šiuo metu pirmauja „Neptūnas-Amberton“ (16-3) ir LCC Tarptautinis Universitetas (15-3). Laipteliu žemiau žengia visas 14 rungtynių laimėjusi „TTT-Riga“, už jos nugaros – Vilniaus „Kibirkštis“ (13-5) ir „Šiauliai-Vilmers“ (12-7).

Reguliariajame sezone pirmąją vietą užėmusi komanda iš karto pelnys kelialapį į finalo ketvertą, o 2-7 pozicijas užėmusios ekipos kovos ketvirtfinalyje.

Palanga Baltijos moterų krepšinio lyga finalo ketvertas BioSil-WBBL direktorius Alvydas Jocys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933