Motyvacinis - Pramoginis renginys moterims „Aš Karalienė“ – prabangus sekmadienio vakaras su muzika ir stebuklais

Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr.
Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr.

„Oho, kokios moterys: gražuolės, jų eisena tokia elegantiška, atrodo lyg pakiliai plauktų virš kasdienybės, nejausdamos žemės po kojomis“, – tokius ir dar vaizdingesnius komplimentus praėjusį sekmadienį išgirdo į prabangų motyvacinį renginį Palangoje, viešbučio – sanatorijos Gradiali restorane „Pineta by Gradiali“, susirinkusios damos, kurių žavesį, eleganciją ir grožį gyrė visi, kieno žvilgsnis aprėpė gracingas ponias.

Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova, Lauryno Martinkaus nuotr.
Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova, Lauryno Martinkaus nuotr.

Prie staliukų lydėjo smuiko skambesys

Prabangus vakaras, leido įsimintinai praleisti laiką pasakiškoje aplinkoje. O jo rengėjos Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova, vasario 25-osios vakarą džiugiai pasitiko ir sveikino kiekvieną, atvykusią, kuri nepabūgo išlaisvinti karalienę savyje. Juk ne kasdien tenka žingsniuoti podiumu, ar pasimatuoti karūną. „Stengėmės, kad šis renginys būtų ir pramoginis ir praktiškas. Juk čia muzika, šventė, o kartu ir galimybė įsigyti maisto papildų, juvelyrinių perlo dirbinių ar išsirinkti autoriunių kvepalų. Viskas vienoje vietoje“, – akcentavo jo sumanytojos ir rengėjos. Moteris turi būti graži vidumi, tačiau mažutis aksesuaras yra lyg savito stiliaus atspindys, akcentas, pabrėžiantis moters išskirtinumą. Karališką atmosferą kūrė žavioji smuikininkė Rovena Žiogė, kurios muzika lydėjo prie staliukų jau karūnuotas damas. Someljė-vyno ekspertė Goda Baltuonė pristatė ypatingą vyno atidarymo būdą kardu, vadinamą „sabrage“, kuomet greitu judesiu nukertamas kamštis kartu su viršutine butelio kaklelio dalimi. Vynas ir vyndarystė yra savita kultūra, kuri neapsieina be gilių žinių, tradicijų pažinimo, eksperimentavimo su skonių derinimu.

Smuikininkė Rovena Žiogė, Lauryno Martinkaus nuotr.
Smuikininkė Rovena Žiogė, Lauryno Martinkaus nuotr.

„Meilė geriau už pyktį“

Papuošalų dizainerė Gintautė Valūnė vedžiojo po perlų pasaulį, kalbėjo apie jų formavimosi būdus. Perlai siejami su prabanga ir elegancija, taip pat perlai turi ir savotiškos magijos bei paslapties. Manoma, jog perlai garantuoja ilgaamžiškumą, išsaugo grožį bei jaunystę. Į klausimus apie moteriškumo paslaptis, šeimą, skyrybas ir karjerą atsakinėjo Indrė Stonkuvienė, kuri savo energija, humoro jausmu įkvėpė ne vieną. Indė atėjo į renginį su žinia, jog meilė geriau už bet kokį pyktį. Anot jos, moterys gali būti švelnios, ramios, mylinčios, paslaugios, tačiau ne visos moka mylėti save, mėgautis dabartimi, šia akimirka, vertinti tai, ką turi. Svarbiausia sėkmės paslaptis, anot motyvatorės, yra gebėti išskleisti gerąją moters pusę. Valgant prabangią vakarienę, skambėjo saksofono garsai, grojo saksofonistas Jordanas Narkus.

Magiškos akimirkos

Dr. Rima Balanaškienė, Lauryno Martinkaus nuotr.
Dr. Rima Balanaškienė, Lauryno Martinkaus nuotr.

Apie moterų seksualinę sveikatą kalbėjo Dr. Rima Balanaškienė. Ji skatino gerai pagalvoti apie tai, kas yra tikra meilė, kiek laiko ji trunka, kur jos kokybė, o kur jau bėda. Pranešėja renginio karalienėms aiškiai išdėstė, ką signalizuoja partnerio atneštas kavos puodelis į lovą. Didžiuliame motyvaciniame renginyje „Aš karalienė“ parfumerijos verslo ir kvepalų ekspertė Edita Vigelytė turėjo garbės šimtinei moterų auditorijai atskleisti parfumerijos pasaulio mitus, atsakyti į daugybę protingų, linksmų, o kartais ir provokuojančių klausimų parfumerijos tema, išbandyti retus konceptualius kvepalus ir tiesiog maloniai praleisti laiką fantastiškoje draugijoje.

Indrė Stonkuvienė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr.
Indrė Stonkuvienė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr.

Marinos Shpak moters grožio puoselėjimo patarimai leido suprasti, kas daro moterį tikra karaliene, išskirtine dama. Apie mažas ir dideles gyvenimo pamokas kalbėjo iliuzionistas Mantas Wizard, kuris tuo pat metu rodė nepakartojamus stebuklus. „Gyvenime gausu darbų, rūpesčių, nesusipratimų. Kiekvieną dieną mes mokomės ir augame, o rūpesčiai ateina, išeina, keičiasi, kol galų gale mes gauname pamoką, ją įsileidžiame ir vėl viskas nugula į savo vietas. Ne visos gyvenimo pamokos yra mažos, kai kurios jų yra didelės ir sudėtingos, rodos, kad nebėra išeities. Bet išmintingi žmonės moka atrasti sprendimus, patraukti rūpesčius į šalį, ar netgi pakeisti požiūrį, tuomet problemos išsisprendžia, viskas nugula į savo vietas”, – kalbėjo magas, linkėdamas mylėti save, svajoti ir įveikti visus gyvenimo iššūkius.

Išdalinta gausybė prizų

Renginio vedėjas Remigijus Žiogas, Lauryno Martinkaus nuotr.
Renginio vedėjas Remigijus Žiogas, Lauryno Martinkaus nuotr.

Na, o vakarą vainikavo loterija, kurioje nuostabusis, charizmatiškasis renginio vedėjas Remigijus Žiogas išdalino gausybę prizų, siurprizų, dovanų.  Atmosferą kaitino gyvo garso „Old City band“ grupės koncertas. Šis prabangus vakaras suteikė nepamirštamų akimirkų net pačio subtiliausio skonio dalyvėms, mat Svetlanos Narkienės ir Oksanos Legenzovos dėka buvo parinktas įvairiapusis turinys, daug naudingos informacijos, sudaryta galimybė įsigyti išskirtinių prekių ir gausybė pramogų buvo suburta po vienu stogu, tad nieko nuostabaus, jog renginys sulaukė tiek dėmesio. Kiekviena moteris yra unikali, ypatinga. Ji gali būti įkvepianti, palaikanti, mylinti, raminanti, ar pernelyg emocionali. Kuo daugiau ji turės meilės savyje, tuo labiau pasaulis paklus jai. Jei pasakysite sau, kad esate verta geriausio, visata tai Jums suteiks. Prabangus sekmadienio vakaras buvo skirtas moterims, karalienėms, Jums visoms.

Renginį rėmė:

Mūsų Palanga.lt; NoAge; Lalene-desertų namai; Sanatorija GradialiPlaukų svaja - Tatjana Shakun; YberaParis.Lietuva; Era Esthetic - Lazerinės Dermatologijos Klinika; Resort Pub - Sandra Kakhiani; Shopas Klaipėda; Soliariumų studija-SOLEMIO; Zinzino; Marina Alta; AZ galimybėsVirtuoso.ltVero Nika accessories; Saviugda_moterims - Gabriella Melrose; Oksana Šak.OK by Chogan/LTMarina Shpak; Central GYM sporto klubas; Jelena Johansons Pmu; Balance Lab; Lory Misos ArtGėlių studija Agava; Tūza ir Taraila šventinė atributika ir dekoracijos; Viktorija make up; Sveikatos faktorius.

Svetlana Narkienė, Indrė Stonkuvienė ir Oksana Legenzova, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Smuikininkė Rovena Žiogė, Lauryno Martinkaus nuotr. Renginio vedėjas Remigijus Žiogas, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Jelena Aleksandravičienė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Goda Baltuonė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Edita Vigelytė turėjo garbės šimtinei moterų auditorijai atskleisti parfumerijos pasaulio mitus., Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Indrė Stonkuvienė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Goda Baltuonė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Vilija Gerulienė, Lauryno Martinkaus nuotr. Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Dr. Rima Balanaškienė, Lauryno Martinkaus nuotr. Smuikininkė Rovena Žiogė, Lauryno Martinkaus nuotr. Smuikininkė Rovena Žiogė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Smuikininkė Rovena Žiogė, Motyvacinis renginys moterims „Aš karalienė“, Lauryno Martinkaus nuotr. Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova, Lauryno Martinkaus nuotr.

Pilnas nuotraukų albumas renginio. 

Dana Lukauskienė

Motyvacinis -Pramoginis renginys moterims „Aš Karalienė“ Palanga Gradiali restoranas „Pineta by Gradiali“ rengėjos Svetlana Narkienė Oksana Legenzova
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933