Palangos sveikatos biuro darbuotoja gavo išskirtinį metų specialisto apdovanojimą

Savivaldybių visuomenės sveikatos metų specialistai
Savivaldybių visuomenės sveikatos metų specialistai

Vasario 8 d. Panemunės pilyje įvyko iškilmingi Metų specialisto apdovanojimai, kaip ir kasmet, skirti išreikšti padėką visuomenės sveikatos specialistams, savo darbais ir iniciatyvomis reikšmingai prisidėjusiems prie visuomenės sveikatos stiprinimo ir gerovės. Tarp labiausiai nusipelniusiųjų – ir Palangos visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė Gileta Petrošiūtė.

„Apdovanotiesiems specialistams įteiktos padėkos kartu su obuolio statulėle. Daugelis turbūt žino, kad šis vaisius įvairiose kultūrose turi net keletą simbolinių reikšmių, tačiau mes jau kelinti metai dovanojame obuolius, norėdami kolegoms parodyti, ką jų darbai, idėjos ir energija užaugino, norime, kad jie džiaugtųsi savo darbo vaisiais“, – džiugiai mintimis dalijosi laikinai einanti Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacijos pirmininko pareigas ir Kaišiadorių rajono visuomenės sveikatos biuro vadovė Vidita Jonaitė.

Ministrės Pirmininkės Ingridos Šimonytės patarėja sveikatos klausimais dr. Živilė Gudlevičienė, Palangos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos b...
Ministrės Pirmininkės Ingridos Šimonytės patarėja sveikatos klausimais dr. Živilė Gudlevičienė, Palangos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Gileta Petrošiūtė, Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacijos pirmininkė Kaišiadorių rajono VSB vadovė Vidita Jonaitė. Nuotrauka iš socialinių tinklų.

Šiemet vienas iš Metų specialisto apdovanojimų atiteko Palangos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti sveikatos stiprinimą (koordinavimą), Gileta Petrošiūtė, už pozityvumą, nuolatinį bendradarbiavimą, inovatyvių idėjų generavimą, įgyvendinant visuomenės sveikatos stiprinimo veiklas bendruomenėje.

„Esu dėkinga už įvertinimą“, – džiaugsmo neslėpė nominuota Palangos  visuomenės sveikatos specialistė.

Graži ir prasminga Metų specialisto apdovanojimų tradicija Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacijos puoselėjama jau nuo 2016 metų, o specialistų rinkimai vyksta net 47 savivaldybių visuomenės sveikatos biuruose. Kasmet nominacijai gauti potencialius kandidatus gali siūlyti Visuomenės sveikatos biurų vadovai, čia dirbantys specialistai, taip pat ir asociacijos tarybos nariai. Teikiant galimas nominacijas atsižvelgiama į specialisto išskirtines veiklas praėjusiais metais ir darbui svarbias savybes: motyvaciją ir entuziazmą darbui, iniciatyvumą, komunikacinius gebėjimus. „Atkaklumas, neišblėstanti motyvacija, noras kiekvieną dieną tapti geresniam bei nuoseklus tikslo siekimas. Tai – įkvepiančios visuomenės sveikatos specialisto savybės, kuriomis profesinėje veikloje turėtume vadovautis kiekvienas iš mūsų“, – kalbėjo V. Jonaitė.

Palangos sveikatos biuro darbuotoja gavo išskirtinį metų specialisto apdovanojimą, nuotrauka-2

Visuomenės sveikatos biurų tikslas – stiprinti pirminę visuomenės sveikatos priežiūrą savivaldybių lygmenyje, skatinti kokybiškų visuomenės sveikatos priežiūros paslaugų teikimą gyventojams, motyvuoti gyventojus aktyviai rūpintis savo sveikata bei ligų prevencija.

Palangos miesto savivaldybė visuomenės sveikatos biuras Gileta Petrošiūtė Metų specialistas apdovanojimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933