Sėkmė nacionaliniame geografijos žinių konkurse „Pažink Lietuvą ir pasaulį“

Sėkmė nacionaliniame geografijos žinių konkurse „Pažink Lietuvą ir pasaulį“

Palangos senosios gimnazijos mokiniai sausio 27 d. vyko į Vilnių, kur dalyvavo Nacionaliniame geografinių žinių konkurse „Pažink Lietuvą ir pasaulį“, vykusiame tarptautinės turizmo parodos „ADVENTUR 2024“ metu.

Konkurso dalykinis turinys apėmė Lietuvos, Europos ir pasaulio kontekstą, pateikiant jį patrauklia vaizdų forma per aplinkosaugos, darnaus vystymosi, atsakingo vartojimo, turizmo išteklių įvairovės ir skatinimo aspektus.

Dalyvių skaičius buvo išties įspūdingas – konkurse susirinko apie 1000 moksleivių iš visos Lietuvos. Konkurse savo jėgas išmėgino 11 mūsų gimnazijos atstovų, neabejingų geografijai. Savo klasių kategorijose iškovotais medaliais nudžiugino šie Nerijaus Vaišvilo mokiniai:

Jokūbas Gudaitis (IV E kl.) – 1 vieta

Tomas Jakubauskas (III A kl.) – 2 vieta

Rūta Šakytė (III E kl.) ir Gustas Gedmintas (IG kl.) – 3 vieta

Moksleiviams ir mokytojams „ADVENTUR“ paroda tapo gyva, interaktyvia geografijos pamoka, kurioje laukė neatrasti Lietuvos ir pasaulio kampeliai, susitikimai su garsiais keliautojais, jų pasakojimai ir patyrimai.

Geografijos mokytojas ekspertas Nerijus Vaišvilas

Palangos senoji gimnazija ADVENTUR 2024 nacionalinis geografijos žinių konkursas Jokūbas Gudaitis Tomas Jakubauskas Rūta Šakytė Gustas Gedmintas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933