Klaipėdoje ir Palangoje pas jaunuolius rastos galimai narkotinės medžiagos

Klaipėdoje ir Palangoje pas jaunuolius rastos galimai narkotinės medžiagos

Klaipėdoje ir Palangoje sekmadienį pas asmenis automobiliuose ir prie jų rastos galimai narkotinės medžiagos, pranešė policija.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 3 val. Palangoje, Senojo Turgaus gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, šalia automobilio BMW, ant grindinio, rastas plastikinis maišelis su skaidrios spalvos kristalais, galimai narkotine medžiaga, ir suktinė su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Šaukimai atvykti į apklausą įteikti automobilio vairuotojui ir keleiviui (abu gim. 2003 m.).

Anot policijos, apie 6 val. 30 min. Klaipėdoje, Taikos prospekte, atlikus sustabdyto automobilio „Seat Alhambra“ dalinę apžiūrą, salone rasta ir paimta stiklinė taurelė su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga. Šalia automobilio rastas plastikinis paketėlis su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga.

Šaukimai atvykti į apklausą įteikti automobilyje buvusiems dviem vaikinams (gim.  2005 m.), keturiems asmenims (gim. 2004 m.), merginai (gim. 2003 m.) ir nepilnamečiui (gim. 2006 m.).

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Palanga narkotinės medžiagos Senojo Turgaus gatvė automobilis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933