Pasitinkant Naujuosius – įspūdingas fejerverkų šokis

Pasitinkant Naujuosius – įspūdingas fejerverkų šokis

Gruodžio 31 d., lygiai vidurnaktį, laikrodžiams pradėjus mušti metų virsmo valandas, ties jūros tiltu ir Šventojoje, Pėsčiųjų aikštėje, dangų nušvies visus užbursiantis šventinis fejerverkas.

Įspūdingas fejerverkas

„Sutikti Naujuosius metus Palangoje ir Šventojoje verta, tad kvieskite draugus ir 2024-uosius pasitikite prie jūros!“, – sakė Indrė Žvikaitė, Palangos kultūros ir jaunimo centro kultūrinės veiklos vadybininkė.

Kurorto gyventojai ir svečiai raginami paisyti viešosios tvarkos ir nesinešti prie jūros bei į Pėsčiųjų aikštę savo pirotechnikos priemonių, kadangi tai ne tik didina taršą, bet ir, svarbiausia – gali sukelti pavojų aplinkiniams. Kur kas saugiau ir įspūdingiau bus pasimėgauti miesto dovanojamu reginiu.

O pasigrožėti išties bus kuo – organizatoriai žada, jog naujametinis fejerverkas Palangoje truks apie 10 minučių. 

Pasitinkant Naujuosius – įspūdingas fejerverkų šokis, nuotrauka-1

 „Jau ne pirmus metus bendradarbiaujame su geriausiais šios srities profesionalais, tad susirinkę palangiškiai ir kurorto svečiai išvys įspūdingus pirotechnikos viražus“, – žada Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorė Vita Petrauskienė.

Puiki muzika

Išlydėti besibaigiančių metų gruodžio 31 d. pakvies Palangos gintaro muziejus – čia kamerinės muzikos mėgėjų lauks jauki popietė „Gruodžio susitikimai“, o vakare muzika užlies kurhauzą – šventinę nuotaiką čia kurs naujametis koncertas „Kai aš įsimyliu...“ Klausytojų laukia originalus, staigmenų kupinas Rūtos Ščiogolevaitės su gyvo garso grupe koncertas.

 „Kiekvienais metais ilgai deriname, šiam vakarui renkame ypatingą programą, kurios neišgirsite jokiame kitame koncerte. Kelių metų patirtis rodo, kad šios pastangos atsiperka pačiais nuostabiausiais klausytojų įspūdžiais“, – teigė V. Petrauskienė.

R. Ščiogolevaitė su scenos bendražygiais – pianistu Pauliumi Zdanavičiumi, trimitininku Vytautu Skudu, bosistu Eugenijumi Kanevičiumi ir būgnininku Martynu Lukoševičiumi publikai dovanos legendinės, visame muzikos pasaulyje ryškų pėdsaką palikusios pop muzikos dievaitės Whitney Houston bei savo autorines dainas. Taip pat su svajingais bossa nova ritmais ir gražiausiomis džiazo baladėmis trumpam apmąstysime įsimintiniausias praėjusių metų akimirkas ir įsimylėsime gyvenimą iš naujo.

Palanga naujametinis fejerverkas 10 minučių jūros tiltas šventinis fejerverkas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933