Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“

Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“

Gruodžio 9-10 d. Kauno sporto mokykla „Startas“ vykdė tarptautinį turnyrą “Žiemos taurė 2023“, kuriame dalyvavo aštuonios komandos iš Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos.

Palangos sporto centro U13 mergaičių komanda, kurią sudaro mergaitės gimusios 2011-2013 m., šiame turnyre pasitikrino savo jėgas ir pasiruošimą. Pirmą turnyro dieną palangiškės įveikė Daugpilio SM, Kauno SM Startas-2 ir Jonavos SC komandas ir savo pogrupyje užėmė pirmą vietą.

Sekančią dieną pusfinalyje laukė labai stipri varžovė – Kauno SM Startas-1 komanda. Rungtynės buvo labai įtemptos ir sunkios, bet mūsų mergaitės laimėjo šią dvikovą rezultatu 2:1 ir pateko į finalą.

Finale Palangos SC komanda susitiko su pajėgia Vilniaus SM „Sostinės Tauras“ komanda. Deja, šioje finalinėje kovoje sėkmė buvo varžovių pusėje.

Sveikinimai mūsų tinklininkėms ir trenerei Dianai Mažeikei, iškovojusioms antrą vietą tokio aukšto lygio turnyre.

Geriausios Palangos komandos žaidėjos prizas atiteko Vanessai Petkevičiūtei, o puikų žaidimą pademonstravusi Liepa Stankevičiūtė buvo išrinkta geriausia turnyro puolėja iš visų dalyvavusių komandų.

Dėkojame Kauno SM „Startas“ kolektyvui už pakvietimą dalyvauti renginyje ir puikų jo organizavimą ir vykdymą.

Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“, nuotrauka-1 Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“, nuotrauka-2 Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“, nuotrauka-3 Sėkmingas Palangos U13 tinklininkių pasirodymas Kauno „Žiemos taurėje 2023“, nuotrauka-4
Palangos sporto centras U13 tinklininkės Kauno sporto mokykla „Startas“ tarptautinis tinklinio turnyras “Žiemos Taurė 2023“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933