Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams

Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams

2023-12-14 Kretingos muziejuje surengtoje Kalėdų popietėje Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai padėkojo ir apdovanojo aktyviausiai šiemet jiems talkinusius policijos rėmėjus, jaunuosius policijos rėmėjus, saugių kaimynysčių grupių narius, socialinius partnerius – visus savo darbais, aktyvia prevencine veikla prisidedančius prie saugios aplinkos kūrimo, nes, pasak pareigūnų, norimų rezultatų pasiekti galima tik bendraujant ir veikiant kartu.  

Klaipėdos apskrityje viešąją tvarką ir eismo saugumą užtikrinti pareigūnams padeda 101 policijos rėmėjas, iš jų 30 priimta šiemet. Savanoriškai per metus jie dirbo apie 3400 valandų, aktyviai lankė kvalifikacijos tobulinimo kursus, Lietuvos policijos rėmėjų sąskrydyje užėmė 3 vietą. Trims aktyviausiems – dirbusiems 184, 166 ir 106 valandų – įteiktos ne tik padėkos, atminimo dovanėlės, bet ir dovanų čekiai.

Padėkota ir jauniesiems policijos rėmėjams – jų Klaipėdos apskrityje yra 43. Padėkos raštai bei atminimo dovanos taip pat įteiktos aktyviausiems saugios aplinkos puoselėtojams – Klaipėdos apskrityje 2023 m. pabaigoje veikia 277 saugios kaimynystės grupės.

Policijos pareigūnai visada laukia savanoriškai veiklai neabejingų, aktyvių, pilietiškų asmenų, galinčių ir norinčių prisidėti prie saugesnės gyvenamosios aplinkos kūrimo.

Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-1 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-2 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-3 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-4 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-5 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-6 Pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams, soc. partneriams ir aktyviausiems saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-7
Policijos pareigūnai padėkos policijos rėmėjai socialiniai partneriai saugios kaimynystės puoselėtojai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933