Kurhauzo gyventojai Palangoje skleidžia kalėdų magiją

Radvilės Kucevičiūtės nuotr.
Radvilės Kucevičiūtės nuotr.

Palangos širdyje, kurhauze įsikūrusiame kultūros centre, intensyviai vyksta pasiruošimas gražiausioms metų šventėms.

Ten tarp muzikos, teatro ir kūrybos gyvena jau visiems gerai pažįstamas kurhauzo nykštukas, kuris supažindina vaikus su magišku teatro pasauliu. Tačiau nykštukas turi ir daugiau brolių ir seserų, kurie, kaip tikri elfai, nuolat pluša ir stengiasi pradžiuginti Palangos gyventojus.

Štai Kalėdų Senelis su savo paslaptingomis Nykštukėmis, atrodo, nutarė, kad šiemet Palangoje bus ypatingai smagu. Jis ne tik pasirinko šį nuostabų miestą savo šventiniams pasivažinėjimams, bet ir apsilankė darželiuose, pasižadėdamas miesto gyventojams suteikti dar daugiau džiaugsmo iki pat Kalėdų.

Vaikštantys po Palangą būkite atidūs, nes už kiekvieno kampo gali slėptis šventinis siurprizas. Galbūt būtent šiuo metu jūsų kelionės maršrutu pralėks Kalėdų Senelis su šiltu šventiniu sveikinimu.

Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr. Radvilės Kucevičiūtės nuotr.
Palangos kurhauzas koncertas kultūros centras Kalėdų Senelis Nykštukės šventinis siurprizas pasivažinėjimai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933