Šventojoje spindinčioje pušelių alėjoje užgims kalėdinė pasaka

Šventojoje spindinčioje pušelių alėjoje užgims kalėdinė pasaka

Šventoji šiemet sužibės ryškiomis kalėdinėmis šviesomis. Visa tai dėl ypatingos iniciatyvos – Kalėdinės pušelių alėjos Pėsčiųjų aikštėje, kuri džiugins visą gruodį. Gruodžio 9 d. 18 val. taip pat lauks stebuklingų muzikos garsų kupinas Kalėdinės eglės įžiebimas. Iki pat Naujųjų vyks šventinės edukacijos, kurių metu sužinosime, ką slepia Advento burtai, dekoruosime šventinius meduolius ir susikursime savo žiemos arbatą.  Gruodžio 21 d. visų laukia koncertas „Žiemos susitikimai“, kuriame gražiausias dainas dovanos vokaliniai ansambliai „Agluona“ (Priekulė), „Eldija“ (Šventoji) ir kiti svečiai.

Bendruomenę suvienijusi pušelių alėja

Pirmą kartą Palangos kultūros ir jaunimo centro (PKJC) inicijuota Kalėdinių pušelių alėjos idėja ne tik sulaukė didelio bendruomenės susidomėjimo, bet ir apjungė Šventosios bendruomenės narius - mokyklą, darželį, verslo sektorių. Visą savaitę nuo gruodžio 2 iki 9 d. bendruomenės atstovai puoš per tris metus gražiai išaugusias Pėsčiųjų aikštės žaliaskares. Kiekvienas, čia užsukęs, nuo gruodžio 9 d. galės ne tik džiaugtis šventine atmosfera, įsiamžinti prie labiausiai patikusios pušelės, bet ir pajausti bendruomenės šilumą. „Tikimės, kad ši iniciatyva taps tradicine ir dar labiau suartins Šventosios bendruomenę, o kiekvieną svečią įkvėps į savo artimųjų ratą parnešti dalelę šventinės nuotaikos“, - teigia Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorė Vita Petrauskienė.

Eglę įžiebsime su stebuklingu miuziklu

Šventoji šiemet visų lauks ne tik su Kalėdinėmis šviesomis, bet ir su interaktyviu miuziklu visai šeimai – „Stebuklingos Senelio rogės“. Snieguolė ir Nykštukai žadins miško gyventojus, puoš girliandomis gatveles, kurs šventinę nuotaiką ir ruošis Kalėdų Senelio atvykimui įžiebti Šventosios eglę. Tačiau Kalėdų Senelio stebuklingoms rogėms būtina muzika. Išmintingoji Snieguolė kvies ne tik miško, bet ir Šventosios mažuosius gyventojus tapti muzikos instrumentais! Palangos Šventosios pagrindinės mokyklos mokiniai bei lopšelio-darželio „Sigutė“ vaikai sukurs neįtikėtiną kapelą ir visi drauge gruodžio 9 d. 18 val. įžiebsime Kalėdų eglutę.

Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr. Vitalijos Meškienės nuotr.
Šventoji Kalėdų eglė įžiebimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933