Kalėdinis labdaros vakaras „Sapnuok baltai“ vyks gruodžio 9 dieną Kurhauze

Kalėdinis labdaros vakaras „Sapnuok baltai“ vyks gruodžio 9 dieną Kurhauze

Palangos LIONS moterų klubas nuoširdžiai kviečia jus į jau penkioliktą kartą organizuojamą ir tradicija tapusį kalėdinį labdaros vakarą „Sapnuok baltai“. Renginys vyks gruodžio 9 d. (šeštadienį), 18 val., Palangos kurhauze (Grafų Tiškevičių al. 1).

Šiais metais šventėje jūsų lauks įspūdingas reginys — Vilniaus tango teatro pasirodymas su argentiniečiais šokėjais, vokaliste Egidija Mačiulyte ir pianiste Egle Kasteckaite. Vakaro metu vyks aukcionas, kuriam savo darbus aukoja žinomi ir talentingi Palangos ir Lietuvos menininkai, taip pat svečiai galės dalyvauti smagioje loterijoje, o visos surinktos lėšos bus skirtos vaikams su negalia, daugiavaikėms ir nepasiturinčioms šeimoms bei tęstiniams klubo projektams. Vieno asmens parama – 50 eurų.

Susitikime šioje prasmingoje, bendrystės ir gerumo kupinoje šventėje, kuri nebūtų įmanoma be jūsų: Palangos bendruomenės — palaikančios ir įsitraukiančios į mūsų veiklą — menininkų — vardan kilnaus tikslo dovanojančių savo nuostabius kūrinius — rėmėjų ir verslininkų — remiančių tęstinius klubo projektus. Sukurkime kalėdinį stebuklą, kuris sušildys ir nudžiugins vaikus ir visus esančius šalia, kurie to stokoja… Tik tada sulauksime Šv. Kalėdų džiaugsmo ir jis ateis į visų geros valios ir gerumu besidalinančių žmonių namus.

Palangos LIONS moterų klubo labdaros ir paramos sąskaita: LT23 7044 0600 0625 5117 SEB bankas (aukojimo paskirtis: Sapnuok baltai).

Kalėdinis labdaros vakaras „Sapnuok baltai“ Palangos LIONS moterų klubas Palangos kurhauzas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933