Palangoje bus įrengtos 24 vietos elektromobiliams krauti

Palangoje bus įrengtos 24 vietos elektromobiliams krauti

Praėjusią savaitę Palangos miesto rinkliavų centras pasirašė sutartį su bendrove „Ignitis“, numatančią kitąmet poilsiautojų pamėgtame mieste įrengti ne mažiau kaip 24 naujas vietas netaršiems automobiliams krauti.

„Praėjusios darbo savaitės pabaigoje pasirašyta Palangai itin svarbi sutartis. Biudžetinė įstaiga Palangos miesto rinkliavų centras buvo paskelbusi viešą konkursą dėl elektrinių automobilių pakrovimo stotelių įrengimo ir jų eksploatavimo patikėjimo teise valdomose automobilių stovėjimo aikštelėse Palangoje, Taikos g. 2 ir Ronžės g. 5A.

Šio konkurso laimėtoja UAB „Ignitis“ ir Palangos miesto rinkliavų centras praėjusią savaitę pasirašė minėtų aikštelių dalių nuomos sutartį“, – savo „Facebook“ paskyroje pirmadienį pranešė Palangos savivaldybės meras Šarūnas Vaitkus.

Anot mero, bendrovė įsipareigojo Palangoje įrengti ne mažiau kaip 24 naujas elektromobilių įkrovimo vietas.

Nurodoma, kad Taikos gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje „Ignitis“ įrengs ne mažiau 8 automobilių pakrovimo stotelių po dvi didelės galios įkrovimo bei 2 stoteles po dvi labai didelės galios įkrovimo prieigas. Tad šioje aikštelėje iš viso atsiras 20 elektromobilių įkrovimo vietų. Tuo metu Ronžės g. esančioje aikštelėje bus įrengtos dar 4 vietos.

Planuojama, kad stotelės Taikos ir Ronžės gatvėse bus įrengtos iki kitų metų liepos 1 dienos.

palanga 24 vietos elektromobiliai pakrovimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933