Palangos karate mokyklos „Shodan“ auklėtinių pergalės Olandijoje

Palangos karate mokyklos „Shodan“ auklėtinių pergalės Olandijoje

Į tarptautinį jau daugiau nei 20 metų Olandijoje vyksiantį Waterpoort cup turnyrą Palangos karate mokykla „Shodan“ vyko itin kovingai nusiteikusi bei pasiruošusi. Nepaisant ilgos kelionės, shodaniečiai puikiai startavo šiose gilias tradicijas turinčiose varžybose ir iškovojo 1 aukso ir 1 bronzos medalį.  Šiose varžybose dalyvavo daugiau nei 250 dalyvių iš 8 Europos šalių, kurie atstovavo 26 klubams.

Čempione savo amžiaus grupėje tapo Greta Vaitiekūnaitė įtikinamai įveikusi visas tris savo varžoves, bronzos medaliu pasipuošė Aras Barzdžius. Aras pirmoje kovoje įveikė savo varžovą, tačiau pusfinalyje patyrė pralaimėjimą, o kovojo dėl trečios vietos vėl pavyko įrodyti savo pranašumą. 

Garbingai kovojo, bet šiek tiek sėkmės pritrūko Karolinai Radžiūnaitei, pirmoje kovoje įtikinamai ankščiau laiko įveikta viena varžovė, antroje kovoje palangiškė akivaizdžiai dominavimo prieš savo varžovę iš Švedijos ir atlikus atrodo pergalingą kojos smūgį varžovė po jo nebegalėjo tęsti kovos, kadangi per stiprus kontaktas yra draudžiamas jaunučių varžybose, tai palangiškė pasitraukė iš varžybų, galutinėje rikiuotėje likdama ketvirta.  Garbingai kovojo, bet prizininkais nepavyko tapti Linui Skališiui ir Viltei Skurdauskytei.

Palangos karatė kiokušin mokyklos  „Shodan“ treneriai Aivaras Baltmiškis ir  Lukas Kubilius džiaugias savo auklėtiniu startu tarptautinėse varžybose bei įgyta neįkainuojama patirtimi.

Palangos karate mokykla „Shodan“ Olandija Waterpoort cup turnyras Greta Vaitiekūnaitė Aras Barzdžius
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933