Atidaromas Kretingos sporto centras

Atidaromas Kretingos sporto centras

Ketvirtadienį Kretingoje (Savanorių g. 23A) oficialiai atidaromas Kretingos sporto centras. Naujajame, virš 4,7 tūkst. kv. m bendro ploto sporto centre įrengtas ne tik pirmasis Kretingoje 25 m ilgio, 4 takelių baseinas, bet ir didžiausia rajone, daugiau nei 800 žiūrovų talpinanti universali sporto salė, kitos sporto ir sveikatinimo veikloms pritaikytos erdvės. 

Bendros investicijos į naująjį Kretingos sporto centrą iš viso siekia kiek daugiau nei 8,5 mln. eurų. Iš jų kiek daugiau nei 2,6 mln. eurų skirti iš Valstybės investicijų programos, likusi dalis – Kretingos rajono savivaldybės biudžeto lėšos.

Oficiali Kretingos sporto centro atidarymo ceremonija vyks ketvirtadienį 18.00 val., prie sporto centro. Po ceremonijos, 18.45 val., Kretingos rajono gyventojai ir svečiai kviečiami į sporto centro atidarymui skirtas pirmąsias Nacionalines krepšinio lygos varžybas Kretingoje, kurių metu susitiks Kretingos „Kretinga“ ir Kauno „Žalgiris 2“ krepšinio komandos.

Atidarymui skirti renginiai bei įvairios varžybos Kretingos sporto centre taip pat vyks penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį. Programa: https://www.kretinga.lt/naujienos/kretingos-sporto-centras-atveria-duris.

Kretingos sporto centro baseinas savo pirmųjų lankytojų lauks jau nuo penktadienio (spalio 27 d.) 7.00 val. Informacija apie sporto centro darbo laiką bei paslaugų įkainius skelbiama centro internetinėje svetainėje www.kretingasc.lt arba socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje https://www.facebook.com/kretingossportocentras.

Atidaromas Kretingos sporto centras, nuotrauka-1
Kretingos sporto centras atidarymas Kretinga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933