„Nenuobodaus gyvenimo mozaika“: Česlovas Juršėnas palangiškiams pristatys prisiminimų knygą

„Nenuobodaus gyvenimo mozaika“: Česlovas Juršėnas palangiškiams pristatys prisiminimų knygą

Žurnalistas, Nepriklausomybės Akto signataras, buvęs LR Seimo pirmininkas Česlovas Juršėnas spalio 25 d.(trečiadienį) 16.30 val. Palangos viešosios bibliotekos renginių salėje pristatys autentišką prisiminimų knygą „Nenuobodaus gyvenimo mozaika“. Garbus autorius neseniai atšventė 85-metį ir LR Seime buvo apdovanotas Aleksandro Stulginskio žvaigžde už nuopelnus parlamentarizmui ir demokratijai. Prisiminimų knygoje liejasi ne tik įdomaus gyvenimo pasakojimai, iliustruoti nuotraukomis, bet ir sudėta pora dešimčių karikatūrų, kurios puikiai atskleidžia pajuokauti mėgstantį ir humorą suprantantį žmogų. Tai ne šiaip prisiminimai, o enciklopedinio pobūdžio biografija, atskleidžianti ir autoriaus gyvenimą, ir Lietuvos istorinius vaizdus bei žinomų asmenybių paveikslus. Knygoje pasakojama, kaip tuo metu gyveno žmonės, kaip veikė sistema. Pateikiama daug vertingos informacijos apie Česlovui Juršėnui itin svarbų Atgimimo laiką.

Renginyje dalyvaus knygos autorius Česlovas Juršėnas, moderuos dr. Irena Šiaulienė, atsargos generolas  Algis Vaičeliūnas, Palangos Tarybos narė Svetlana Tučkė.

Renginyje bus galima įsigyti knygų su autoriaus autografu.

Maloniai kviečiame į susitikimą su nepaprastai spalvinga, šviesia, intelektualia, ypatingai aukštos politinės kultūros asmenybe, kuri pasidalins ne tik įdomiais, bet ir didelę išliekamąją vertę turinčiais pasakojimais.

Exchange Rates
USD 0,933