4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?

4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?

4-ąjį kartą Palangoje organizuojamame kultūros forume „Kultūros jūra. Panirti. Išnirti. Atsinaujinti” kelsime klausimą – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme? Bendradarbiaujant su didelio populiarumo sulaukusiu istorijų renginiu apie nesėkmes “Fail Nights” spalio 12 d. kviesime kurti pozityvią klaidų kultūrą, mokytis sveiko požiūrio į procesą, progresą, karjerą ir gyvenimą.

Antrąją forumo dieną spalio 13-ąją, su lektore Vida Narveišyte gilinsimės į komandinio darbo ypatumus. Dalyviai sustiprins žinias apie komandinį darbą, bei supras tikslingos projekto ar grupės komandos formavimo naudą. Teorinę medžiagą papildys praktinės kūrybinės užduotys. Antroje seminaro dalyje kūrybiškai pažvelgsime į idėjų generavimo priemones, kurios pravers ne tik rašant naujus projektus, bet ir atnaujinant esamus renginius.

Forumas „Kultūros jūra. Panirti. Išnirti. Atsinaujinti” skirtas tobulinti kūrybiškumo gebėjimus, pasidalinti gerosiomis patirtimis, kurios praturtina kiekvieno, ypatingai kultūros sektoriaus atstovų darbą. Susitikimai naudingi tiek profesionaliam ar startuojančiam kūrėjui, tiek kultūros organizacijos darbuotojui ar aktyviam bendruomenės nariui.

PROGRAMA:

Spalio 12 d.

09:45 – 10:30 val. REGISTRACIJA
10:30 – 12:30 val. Kurhauzo teatro salė. (NE)SĖKMIŲ ISTORIJOS (moderuoja „Fail Nights“ iniciatorė Simona Laiconaitė)
Pranešėjai: projektų organizatorius ir režisierius Tomas Jašinskas, renginių vedėjas Remigijus Žiogas; komunikacijos ir marketingo specialistė Toma Liutikė; kultūros projektų vadybininkas ir renginių vedėjas Nerijus Stasiulis.
12:30 – 14:00 val. PIETŲ PERTRAUKA
14:00 – 17:00 val. Kurhauzo koncertų salė. DISKUSIJA + UŽDUOTYS. KAIP IŠVENGTI NESĖKMIŲ ATEITYJE? (Moderuoja „Fail Nights“ iniciatorė Simona Laiconaitė)

Spalio 13 d.

08:45 – 09:00 val. REGISTRACIJA
09:00 – 12:00 val. Kurhauzo koncertų salė. KOMANDINIS DARBAS + PRAKTINĖS UŽDUOTYS (Lektorė Vida Narveišytė)
12:00 – 13:00 val. PIETŲ PERTRAUKA
13:00 – 16:00 val. Kurhauzo koncertų salė. PRAKTINIAI MOKYMAI APIE IDĖJŲ GENERAVIMĄ (Lektorė Vida Narveišytė)

4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-1 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-2 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-3 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-4 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-5 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-6 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-7 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-8 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-9 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-10 4-asis kultūros forumas Palangoje – ar įmanoma nesėkmes paversti sėkme?, nuotrauka-11
Palanga 4-asis kultūros forumas „Kultūros jūra. Panirti. Išnirti. Atsinaujinti”
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933