Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams

Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams

Ketvirtadienį į Kurhauze vykusią šventinę popietę rinkosi Palangos pedagogai – Tarptautinės mokytojų dienos proga juos sveikino ir už nuoširdų darbą dėkojo miesto meras Šarūnas Vaitkus, LR Seimo narys Mindaugas Skritulskas, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Ilona Pociuvienė, Palangos miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėja Laima Valužienė bei Palangos klebonas Kęstutis Balčiūnas.

Meras Š. Vaitkus atkreipė dėmesį, kad Palangos švietimo sistema yra trečioje vietoje šalyje – po Vilniaus ir Kauno rajono, ir tai – didžiulis kurorto pedagogų nuopelnas Š. Vaitkus taip pat pasidžiaugė, kad šiais metais Švietimo, mokslo ir sporto ministerija Metų mokytoju paskelbė Senosios gimnazijos geografijos mokytoją ekspertą Nerijų Vaišvilą.

Renginio metu labiausiai pasižymėjusiems už nuoširdų darbą, puikius mokinių pasiekimus, dalijimąsi gerąja patirtimi su kolegomis bei kitus nuopelnus miesto pedagogams įteiktos Palangos miesto mero padėkos. Pedagogų profesinės šventės proga laukė ne tik sveikinimai bei gėlės, bet ir šventinis koncertas.

Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-1 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-2 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-3 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-4 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-5 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-6 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-7 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-8 Tarptautinę mokytojų dieną – padėka miesto pedagogams, nuotrauka-9
Tarptautinę mokytojų diena padėka miesto pedagogai šventinis koncertas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933