Klaipėdos muzikinio teatro abonementų pirkėjams – ne tik 50 procentų nuolaida bilietams, bet ir ekskursija

Opera „Don Žuanas“. KVMT nuotr.
Opera „Don Žuanas“. KVMT nuotr.

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras siūlo įsigyti abonementą į 2023–2024 m. sezono rudens-žiemos spektaklius bei kitus renginius su 50 procentų nuolaida bilietams! Abonemento nuolaidos akcija galioja iki spalio 31 d.

2023–2024 m. sezono abonementas suteikia galimybę įsigyti bilietus už pusę kainos, kai vieno apsipirkimo krepšelį portale bilietai.lt sudaro ne daugiau kaip po 4 bilietus į ne mažiau kaip 3 Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro renginius. Abonementas galioja visiems teatro renginiams, išskyrus premjerinius spektaklius ir edukacinius renginius.

Pirmieji įsigiję abonementą turės galimybę dalyvauti nemokamoje ekskursijoje po naują ir rekonstruotą teatro pastatus, kurių durys atsivers visuomenei 2024 metų pradžioje. Raginame suskubti ir tapti pirmaisiais naujojo teatro lankytojais. Vietų skaičius ekskursijų grupėse ribotas!

Plačiau apie abonementą, bilietų įsigijimo sąlygas, nuolaidos kodą ir būdą registruotis ekskursijai skaitykite https://www.klaipedosmuzikinis.lt/lankytojams#Akcijos

Kilus klausimams dėl bilietų ar dovanų kuponų įsigijimo ir/ar galiojančių nuolaidų skambinkite tel. +370 616 42129

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras miuziklas abonementas Abonemento nuolaidos akcija ekskursija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933