Savaitgalį Šventojoje – baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2023“

Savaitgalį Šventojoje – baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2023“

Rugpjūčio 17–20 dienomis Šventojoje vyks VIII-asis tarptautinis, didžiausias Baltijos šalyse baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2023“. Šiemet renginys vyks Šventosios jūrų uoste.

Festivalis ne šiaip įvardijamas ne tik kaip baikerių paplūdimio, bet ir muzikos renginys, tad pastarosios tikrai nepritrūks. Organizatoriai linksmai leisti laiką kvies jau nuo ketvirtadienio – nuo 20 val. koncertuos grupės „Bitter Roots“, „Begėdžiai“ ir „X-Band“.

Penktadienį nuo 19.30 val. koncertuos Clara Giambino (Prancūzija), „JETT STAR“, „Studija“, „AC/DC SHOW“. Vakarą vainikuos lazerių projektai tamsoje.

Šeštadienį nuo 15 val. vyks motociklų paradas, o nuo 17 val. prasidės įvairios rungtys, 19.30 val. – apdovanojimai. Nuo 20.30 val. koncertuos grupės „Poliarizuoti stiklai“, „Special Group“, pasirodys „Hot! Pole Dance Klaipėda“ šokėjos ant stulpo, po jų – Arina & Veto Bank ir vėl lazerių projektai tamsoje. Renginio vedėjas – Rytis Mazūras.

Kiekvienais metais festivalio dalyvių laukia išskirtinių atlikėjų koncertai, maistas ir barai, milžiniška prekybininkų mugė, motociklų paradas maršrutu Šventoji–Palanga–Šventoji, aktyvaus sporto ir ištvermės rungtys, apdovanojimai ir daugybė pramogų.

Savaitgalį Šventojoje – baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2023“, nuotrauka-1
Šventoji baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2023“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933