Palanga perėmė Pasaulio lietuvių sporto žaidynių vėliavą – tautiečius sukvies 2025-aisiais

Palanga perėmė Pasaulio lietuvių sporto žaidynių vėliavą – tautiečius sukvies 2025-aisiais

Kurorte vykusio Pasaulio lietuvių bendruomenės lyderių suvažiavimo metu Palangai perduota Pasaulio lietuvių sporto žaidynių vėliava. Ją Palangos sporto centro direktoriui Sauliui Simei bei Palangos miesto savivaldybės administracijos Kultūros skyriaus vedėjo pavaduotojai Jūratei Mitkevičiūtei perdavė Pasaulio lietuvių bendruomenės pirmininkė Dalia Henke ir Pasaulio lietuvių bendruomenės Sporto komisijos pirmininkas Laurynas Misevičius.

Dvyliktosios Pasaulio lietuvių sporto žaidynės Palangoje vyks 2025 metais, tad šiuo metu vyksta intensyvus pasirengimas būsimam renginiui.

Kad įgytų teisę rengti šią sporto šventę, Palanga turėjo laimėti konkursą, t. y., įveikti kitus pretendentus bei kompetentingai komisijai įrodyti, kad tikrai yra verta būti Pasaulio lietuvių sporto žaidynių šeimininke – turi ne tik gerai išplėtotą infrastruktūrą, bet ir įvairioms sportinėms veikloms pritaikytas viešąsias erdves.  

Į kurortą suvažiuosiantys sportininkai mėgėjai iš įvairių šalių ne tik varžysis įvairiose sporto šakose, bet ir bendraus, užmegs naujas pažintis, susipažins su mūsų miestu bei turiningai praleis laiką.  

Pasaulio lietuvių sporto žaidynių tikslas yra skatinti viso pasaulio lietuvių sportinę veiklą ir palaikyti lietuvybę.

Pasaulio lietuvių sporto žaidynės Palanga vėliava
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933