Klaipėdoje ir Palangoje pas kelis žmones buvo rasta galimai narkotinių medžiagų

Unsplash.com nuotr.
Unsplash.com nuotr.

Klaipėdoje ir Palangoje per pastarąsias dvi paras pas kelis žmones buvo rasta galimai narkotinių medžiagų, pranešė uostamiesčio policija.

Penktadienį 21.25 val. Klaipėdoje Kretingos gatvėje sustabdžius automobilį „VW Golf“ pas 2000 metais gimusį keleivį buvo rastos ir paimtos svarstyklės, mobiliojo telefono dėkle ir salone buvusioje kuprinėje rasta žalsvos spalvos galimai narkotinės medžiagos. Automobilio vairuotojui ir bendraamžiui keleiviui įteikti šaukimai atvykti į apklausą.

Penktadienį 21.40 val. Palangoje, Kretingos gatvėje, atlikus 1992 m. gimusio vyro dalinę apžiūrą, kuprinėje rastas folijos lankstinukas su žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Šeštadienio naktį po vidurnakčio Palangoje, Vytauto gatvėje, atlikus dalinę 2000 metais gimusio vyro apžiūrą, rasti ir paimti trys plastikiniai paketėliai su galimai narkotine medžiaga.

Apie antrą valandą nakties Palangoje naktiniame klube J. Basanavičiaus gatvėje atlikus dalinę 2005 metais gimusio vaikino apžiūrą, rastas ir paimtas plastikinis paketėlis su 13 tablečių ir popierinis lankstinukas su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis.

Palanga narkotikai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933